fbpx

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA HOTEL

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA HOTEL

Hotel se nalazi u mestu Side, Kumköy, na svojoj plaži, oko 3 km od centra Sidea, 70 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija.  

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Side, Kumköy, na svojoj plaži, oko 3 km od centra Sidea, 70 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija.  

Sadržaj

Hotel sadrži: glavni restoran, A la carte restoran, tursko kupatilo (Hamam),  sauna, parno kupatilo, jacuzzi, 2 otvorena bazena sa spasiocima  (jedan sa 3 tobogana za odrasle i 2 za decu) , Akva park, dečiji bazen, zatvoreni bazen, wireless internet u celom kompleksu i sobama do 56 Kbs, 8 teniskih terena sa tvrdom podlogom, Skvoš teren i osvetljenje, oprema za skvoš, veliki teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, boćanje, pikado, pilates, joga, nordijsko hodanje, mini fudbal, fudbal na plaži, 3 x nedeljno open air bioskop. 

Sobe

Hotel čine glavna zgrada, aneks i 4 bloka sa Terrace sobama. Ima 504 sobe od kojih 360 ima pogled na more (219 standardnih soba, 58 standardnih Terrace soba, 51 Deluxe Terrace i 9 Deluxe Honeymoon soba, 31 apartman i 136 porodičnih soba).   

Standardna soba :Tepih, laminat ili mermer na podu, balkon, centralna ili split klima, Wi-Fi, plazma ili LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, mini-bar, ketler, telefon u sobi i kupatilu, tuš, fen. Dostupne su sobe za osobe sa posebnim potrebama i sobe za nepušače. Sef u sobi se ne plaća.

Usluga

 Ultra All inclusive -  Švedski sto u glavnim restoranima: doručak, kasni kontinentalni doručak, ručak, večera, ponoćna večera. Mini-bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima). Jednom u toku boravka A la carte restoran uz rezervaciju dan ranije (deci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz u a la cart restorane), turska kafa, sladoled, pojedina uvozna pića izabrana od strane hotelskog menadžmenta od 01.00h do 10.00h.  Lokalna pića 24h izabrana od strane hotelskog menadžmenta. 

Napomena

Sve  uključene usluge i usluge koje se dodatno naplaćuju kao i vremenski intervali kada se one koriste mogu biti promenjeni od strane hotelskog menadžmenta uz prethodno obaveštenje.
Alkoholna pića se neće služiti osobama mlađim od 18 godina.