fbpx

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA HOTEL

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA HOTEL

Hotel se nalazi na oko 1 km od centra Kemera i 55 km od aerodroma u Antaliji.

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na oko 1 km od centra Kemera i 55 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj

Glavni restoran, 4 a la carte restorana, 6 barova, 3 otvorena bazena, aqua park, dečiji bazen, igralište, mini klub, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, igraonica, bilijar, stoni fudbal, tenis, fitness centar, aerobik, odbojka na plaži, vaterpolo, košarka, mini fudbal, stoni tenis, sportovi na vodi. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.  

Sobe

Sve standardne sobe imaju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), sef, Wi-Fi internet, fen, kupatilo sa tuš kabinom. Mogu biti locirane i u glavnoj zgradi i u garden blokovima. Površina sobe je od 18 do 24m².
                                                                          
Standard bunkbed soba je jedna soba koja ima bračni krevet i krevete na sprat. Može se nalaziti i u glavnoj zgradi i u garden blokovima. Ima 24m².
Honeymoon sobe se sastoje od jedne prostorije sa bračnim krevetom i velikom terasom. Veličine je 24m² i nalazi se u potkrovlju garden blokova.

Family bunkbed soba se sastoji od dve sobe odvojene vratima. Ima jedan bračni krevet u jednoj sobi, a u drugoj jedan single i krevete na sprat. Ovaj tip soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima površinu od 38m².

Smeštaj

Sobe su raspoređene u 2 glavne zgrade i 11 bungalova. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, bežični internet, SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu.  

Plaža

Nalazi se na svojoj plaži sa sitnim šljunkom, dugoj 180m.
Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Opšti podaci

Renoviran je 2015. godine. i prostire se na 29.000m².

Usluga

Ultimate all inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, razne užine tokom dana (gozleme, vafle, pica, burek, voće, kolačići), ručak, sladoled od 13:00 do 17:00, večera, lokalna i neka internacionalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Neka uvozna pića, sokovi od sveže ceđenog voća, sportovi na vodi, oprema za tenis i osvetljenje teniskog terena, bilijar, video igrice.  

Ostali sadržaji

Lekar, fotograf, rent-a-car, rent-a-bike, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša.

Napomena

Kompaktan kompleks, idealan za porodice sa decom zbog velikog broja sadržaja, aqua parka i dobre usluge  

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA HOTEL