fbpx

CORAL BEACH RESORT MONTAZAH Hotel

  • NASLOVNA
  • CORAL BEACH RESORT MONTAZAH Hotel

CORAL BEACH RESORT MONTAZAH Hotel

Lokacija: Nalazi se u oblasti Ras Nasrani, u zoni letovališta Shark’s Bay. Hotel Coral Beach Resort Montazah -The View ima sopstvenu peščanu plažu, udaljenu od hotela 250 m.

CORAL BEACH RESORT MONTAZAH Hotel

Lokacija: Nalazi se u oblasti Ras Nasrani, u zoni letovališta Shark’s Bay. Hotel Coral Beach Resort Montazah -The View ima sopstvenu peščanu plažu, udaljenu od hotela 250 m. Obzirom da je priobalje pokriveno koralima, za ulazak u vodu i prilaz koralima koristi se ponton i preporučuje se nošenje patika za kupanje. Hotel od centra Nama Bej deli 15 km, a od aerodroma 11 km.

Sobe: Hotel ima 248 prostranih soba, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Coral Beach Resort Montazah -The View ima i a la carte restoran sa morskim specijalitetima, 3 bara, prodavnice suvenira, besplatan wi fi dostupan u lobiju, salon lepote, menjačnicu i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Gosti se mogu zabaviti i provesti aktivniji odmor uz 3 spoljašnja bazena, 2 teniska terena, na terenu za odbojku na plaži, u teretani, igrajući stoni tenis ili bilijar. U sklopu hotela je sauna i tursko kupatilo, ronilački centar i razni sportove na vodi. Deci je namenjeno igralište na plaži uz celodnevnu animaciju. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.