fbpx

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA HOTEL

  • NASLOVNA
  • CONTINENTAL HOTEL HURGHADA HOTEL

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA HOTEL

Hotel koji pleni elegancijom, nalazi se na samoj peščanoj plaži sa privatnom marinom, predstavlja mesto za savršen odmor.  

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA HOTEL

Lokacija

Hotel koji pleni elegancijom, nalazi se na samoj peščanoj plaži sa privatnom marinom, predstavlja mesto za savršen odmor. Nalazi se u novom delu Hurgade na početku pešačke zone Memša, od aerodroma je udaljen 8km, a od starog dela Hurgade –Sakale udaljen je 7km.  

Sadržaj

Hotel ima privatnu plažu. Hotel poseduje 7 restorana i barova, Gostima hotela su na raspolaganju otvoreni bazeni, zatvoreni bazen, klub za decu, solarijum, sauna spa, masaže, zdravstveni klub, oprema za oblikovanje tela, teretana, kasino.
Takođe hotel pruža mogućnost bavljenja sportom. Od sportskih sadržaja treba izdvojiti skvoš terene, teniske terene, golf terene, kao i sportove na vodi (ronjenje, gnjuranje,vožnje brodom). 

Sobe

Svaka soba je dobro opremljena i sa ukusom dekorisana, poseduje balkon sa pogledom na lagunu ili vrt. Sve sobe imaju klimu, SAT TV, telefon, internet pristup, mini bar, radni sto sa lampom, kupatilo sa tušem i fenom, baby sitting, sef. Sobe su sa francuskim ili odvojenim ležajevima.  

Usluga

Polupansiona / All Inclusive - "sve uključeno" po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CONTINENTAL HOTEL HURGHADA HOTEL