fbpx

CLUB MARMA HOTEL

CLUB MARMA HOTEL

Hotel se nalazi 20 km od Bodruma, 10 km od Turgutreisa, 58 km od aerodroma.

CLUB MARMA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi 20 km od Bodruma, 10 km od Turgutreisa, 58 km od aerodroma.

Sadržaj

Hotel je otvoren 2019. godine. Zauzima površinu od 42.000 m² i  ima ukupno 123 soba. Hotel se nalazi na 20km udaljenosti od Bodruma .
Gostima su na raspolaganju glavni restoran, nekoliko barova, sportovi na vodi, škola jedrenja.
Za najmlađe tu su dečiji bazen, igralište.

Sobe

Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV LCD, Wi-Fi internet, minibar ( opremljen vodom gaziranom i negaziranom ), balkon, telefon , sef, fen za kosu.
Standardna soba je veličine 25 m², nalazi se u glavnoj zgradi. Maksimalni kapacitet u sobi su 2 odrasle osobe i jedno dete.
Junior suites je veličine 50 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sastoji se iz spavaće sobe i dnevne sobe. Maksimalni kapacitet u sobi su 3 odrasle osobe i dete.
Club Deluxe soba je veličine 30 m², nalazi se u Annex delu hotela Beach Houses, Maksimalni kapacitet u sobi su 3 odrasle osobe, ili 2 odrasle osobe i dete.
Club Duplex suite je veličine 50 m², nalazi se u Annex delu hotela Beach Houses, Maksimalni kapacitet u sobi su 3 odrasle osobe, ili 3 odrasle osobe i dete.

Plaća se : telefon, room service

Plaža

Poseduje svoju 170m dugu peščanu plažu. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna. 
Plaća se : korišćenje paviljona na plaži.

Usluga

Hotel ima uslugu Full Board Plus – doručak, ručak i večera. Bezalkoholna pića, lokalno vino i pivo je besplatno tokom ručka i večere u glavnom restoranu.
Plaća se : uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kokteli, sveže ceđeni sokovi snack bar, uvozna vina i ostalo van koncepta.

CLUB MARMA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje