fbpx

CLUB INSULA Hotel

CLUB INSULA Hotel

Lokacija: Ovaj udoban porodični hotel se nalazi u regiji Konakli, na sopstvenoj plaži. Od Alanje je udaljen 13 km, a od aerodroma u Antaliji 110 km.00 do 17.00h, kafa, čaj i kolačići od 17.

CLUB INSULA Hotel

Lokacija: Ovaj udoban porodični hotel se nalazi u regiji Konakli, na sopstvenoj plaži. Od Alanje je udaljen 13 km, a od aerodroma u Antaliji 110 km.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran, 4 bara (Snack bar, Lobby bar, Pool bar i Vitamin bar), otvoreni bazen, zatvoreni bazen i dečiji bazen sa 2 tobogana, SPA centar, fitness centar, tursko kupatilo, tereni za tenis, stoni tenis, košarku i odbojku, vaterpolo, mini klub za decu (od 4 do 12 godina), dečiji meni za ručak i večeru, animacija tokom dana sa raznim turnirima i takmičenjima, specijalni noćni show programi u amfiteatru, WI-FI internet u sobama i zajedničkim prostorijama.

Sobe: Hotel raspolaže sa 312 soba podeljenih u dve kategorije - standardne i porodične. Standardnih soba ima 273, površine su 22 m2 i svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon. Porodične sobe su veće od standardnih, površine 37 m2 , sastoje se od dve odvojene prostorije i iste su opremljenosti kao i standardne.

Usluga: Ultra all inclusive - ‘sve uključeno’ doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok po hotelskim pravilima, užine od 10.00 do 17.00h, kafa, čaj i kolačići od 17.00 do 17.30h, lokalna pića od 07.00 do 03.00h, mini bar (dopunjuje se dnevno vodom, mineralnom vodom i sokovima), a la carte restoran jednom u toku boravka uz obaveznu rezervaciju (nije dozvoljen deci ispod 12 godina), ležaljke, madraci i peškiri za plažu

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna i premium pića, sladoled, sveže ceđeni sokovi, SPA centar, masaže, bilijar, oprema za tenis i osveljenje teniskog terena noću, usluge lekara i čuvanja dece, pranje i peglanja veša, room service.