fbpx

CLUB CALIMERA SERRA PALACE HOTEL

  • NASLOVNA
  • CLUB CALIMERA SERRA PALACE HOTEL

CLUB CALIMERA SERRA PALACE HOTEL

 Hotel se nalazi 14 km od Manavgata, 45 km od Alanje, 17 km od Sidea i 80 km od aerodroma Antalija.

CLUB CALIMERA SERRA PALACE HOTEL

Lokacija

 Hotel se nalazi 14 km od Manavgata, 45 km od Alanje, 17 km od Sidea i 80 km od aerodroma Antalija. Smešten je na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni. Hotel obezbeđuje peškire za plažu; prvog dana po dolasku besplatno, dok se zamena naplaćuje.

Sadržaj

 Glavni restoran, 3 a la carte restorana, 6 barova, ukupno 8 bazena (uključujući aqua play sa 7 tobogana, activity bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, 2 dečija bazena od kojih je jedan sa 3 tobogana, bazen za bebe sa tobogančićem, polu-olimpijski bazen, relax bazen), "Serra Kids World" mini klub sa stručnim animatorima u okviru koga se nalazi igralište, soba za odmor, sobice za igru, mini disko. U glavnom restoranu postoji "baby corner" sa grejačima za vodu i flašice, mikro rernom i hranom za bebe. Od sportskih aktivnosti tu su odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis, fitness, teren za mali fudbal, 8 teniskih terena i sportovi na vodi, a timovi animatora tokom celog dana zabavljaju goste. Uveče se održavaju muzički i zabavni programi. 

Sobe

 Hotel ima ukupno 600 soba raspoređenih u dve glavne zgrade i bungalovima. Standardne sobe su površine cca 28 m2, a poseduju kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, mini-bar (voda, mineralna voda, sokovi i pivo na dan dolaska; ostalim danima samo voda), sef (1 eur dnevno), individualni klima uređaj, balkon. U glavnim zgradama na podu je laminat, a u bungalovima pločice. Porodične sobe su površine cca 40 m2 i imaju 2 odvojene prostorije. 

Usluga

 All inclusive - doručak, kasni doručak, ručak, večera, 3 a la carte restorana (2 uz rezervaciju jednom u toku boravka), lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i kolači, sladoled, popodnevne užine, ponoćne užine, sva pića 24/7 u lobiju, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). 
 Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restorani češće od jednom nedeljno (obavezna rezervacija dan ranije), neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana premium pića, sokovi od sveže ceđenog voća, room service, rent a car, motorizovani sportovi na vodi, internet cafe, diskoteka, bilijar, igraonica, tenis uveče i oprema, kompjuterske igre, nargile, masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, čuvanje dece.

Napomena

  Odličan porodični resort koji ima svoj aqua park, lepo uređen na lepoj plaži, prepun sadržaja za sve uzraste dece, kao i za odrasle. Agencija "Ponte Travel" je za svoje goste obezbedila besplatan smeštaj za dvoje dece do 15 godina.

CLUB CALIMERA SERRA PALACE HOTEL