fbpx

CHARMILLION CLUB RESORT Hotel

CHARMILLION CLUB RESORT Hotel

Lokacija: Lepo uređeni hotelski kompleks, nalazi se na samoj plaži, na svega 8 km od međunarodnog aerodroma. Plaža je peščana, a usled koralnog priobalja, ulaz u vodu je uz pomoć pontona.

CHARMILLION CLUB RESORT Hotel

Lokacija: Lepo uređeni hotelski kompleks, nalazi se na samoj plaži, na svega 8 km od međunarodnog aerodroma. Od turističkih regija Nabq i Soho Square, hotel je udaljen 6 km, a od Naama Bay-a 16 km. Plaža je peščana, a usled koralnog priobalja, ulaz u vodu je uz pomoć pontona.

Sadržaj: Veliki bazen, bazen za decu, 2 teniska terena (uz doplatu), teren za mali fudbal, teren za odbojku na pesku, stoni tenis, biljar (uz doplatu), ronaličaki centar (uz doplatu), dečji klub, teretana, sauna (uz doplatu), parno kupatilo (uz doplatu), salon lepote (uz doplatu), večernja animacija, glavni restoran, dva a la carte restorana, 5 barova od kojih je jedan na plaži, besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Smeštaj: Superior sobe imaju: LCD TV, telefon, sef, fen za kosu, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), ketler, kafu i čaj, Wi-Fi (uz doplatu). Veličine su oko 40 m2, a namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe, dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jednog deteta (treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje).

Usluga: All inclusive.