fbpx

CHARM BEACH HOTEL HOTEL

CHARM BEACH HOTEL HOTEL

Hotel se nalazi u malom ribarskom gradu Akyarlar, na peščanoj plaži Akyarlar Fener koja je obeležena plavom zastavicom.

CHARM BEACH HOTEL HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u malom ribarskom gradu Akyarlar, na peščanoj plaži Akyarlar Fener koja je obeležena plavom zastavicom. Hotel je udaljen oko 23 km od centra Bodruma i oko 3 km od centra mesta Turgutries.

Sadržaj

Recepcija, restoran, a la carte restoran, bar na bazenu, bar na plaži, bar na terasi, noćni klub, klub za decu od 4 do 12 godina, spa centar : sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže, salon lepote, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, sportovi na vodi. Wi-fi intenret je besplatan u lobiju hotela.

Sobe

Hotel raspolaže sa ukupno 112 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, set za čaj i kafu,balkon/ terasa. 

Standardne sobe površine su od 18m²- 22m².

Family soba
površine je 32m². Sovu čine dve spavaće sobe razdvojene vratima ( jedna soba sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena singl ležaja).

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela.

Opšti podaci

Hotel je renoviran u periodu između 2021. i 2022. godine. Zauzima površinu 4.500 m2 od glavne zgrade koja ima 3 sprata.

Usluga

All Inclusive usluga - doručak, ručak i večera (na bazi švedskog stola), užina (snack restoran) od 12.30h do 17.00h, ponoćna supa od 23.00h do 24.00h, gozleme od 12.30h do 16.00h, kolači od 10.00h do 18.00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji klub, fitnes sala, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Popusti i doplate

Usluge koje se naplaćuju: Sva uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, masaže, salon lepote, piling, sportovi na vodi, a la carte restoran, usluge pranja veša. Napomena: svi barovi se zatvaraju u 23.00h i pića iz all inclusive koncepta se služe u noćnom klubu do 01.00h.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, bazen za decu, šah, bilijar, društvene igre, dnevne animacije.

CHARM BEACH HOTEL HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CHARM BEACH HOTEL HOTEL