fbpx

CHARM BEACH HOTEL HOTEL

CHARM BEACH HOTEL HOTEL

Hotel se nalazi u malom ribarskom gradu Akyarlar, na peščanoj plaži Akyarlar Fener koja je obeležena plavom zastavicom.

CHARM BEACH HOTEL HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u malom ribarskom gradu Akyarlar, na peščanoj plaži Akyarlar Fener koja je obeležena plavom zastavicom. Hotel je udaljen oko 23 km od centra Bodruma i oko 3 km od centra mesta Turgutries.

Sadržaj

Recepcija, restoran, a la carte restoran, bar na bazenu, bar na plaži, bar na terasi, noćni klub, klub za decu od 4 do 12 godina, spa centar : sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže, salon lepote, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, sportovi na vodi.

Sobe

Hotel raspolaže sa ukupno 112 smeštajnih jedinica.
Standardne sobe površine su od 18m²- 22m².
Family soba površine je 32m². Sovu čine dve spavaće sobe razdvojene vratima ( jedna soba sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena singl ležaja).

Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, set za čaj i kafu,balkon/ terasa.

Usluga

All Inclusive: usluge koje uključuje all inclusive koncept su doručak, ručak i večera (na bazi švedskog stola), užina (snack restoran) od 12.30h do 17.00h, ponoćna supa od 23.00h do 24.00h, gozleme od 12.30h do 16.00h, kolači od 10.00h do 18.00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji klub, fitnes sala, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Popusti i doplate

Usluge koje se naplaćuju: Sva uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića, masaže, salon lepote, piling, sportovi na vodi, a la carte restoran, usluge pranja veša. Napomena: svi barovi se zatvaraju u 23.00h i pića iz all inclusive koncepta se služe u noćnom klubu do 01.00h.

CHARM BEACH HOTEL HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CHARM BEACH HOTEL HOTEL