fbpx

CAVES BEACH RESORT ADULT ONLY HOTEL

  • NASLOVNA
  • CAVES BEACH RESORT ADULT ONLY HOTEL

CAVES BEACH RESORT ADULT ONLY HOTEL

Nalazi se oko 10km severno od Hurgade, oko 15km od aerodroma i oko 10km od centra Hurgade.   

CAVES BEACH RESORT ADULT ONLY HOTEL

Lokacija

Nalazi se oko 10km severno od Hurgade, oko 15km od aerodroma i oko 10km od centra Hurgade.   

Sadržaj

Hotel ima nekoliko restorana – Flinstone, Dino’s Beach Restaurant, Betty’s Restaurant, Bam Bam (roštilj) i Pebbles Teppanyaki (japanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Fred’s Lobby Bar, Barney’s Bar, Betty’s Bar, Dino’s Beach Bar, Lava Lounge Bar i Lava Disco, 3 bazena (bazen sa animacijama i dva bazena gde gosti mogu da uživaju u potpunoj tišini), odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, ping pong, teren za fudbal, večernji program i gala večere. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju hotela.  Spa & wellness u okviru spa centra gosti mogu da koriste moderno opremljenu teretanu besplatno.  

Sobe

Sve sobe su unikatnog dizajna prostrane, moderno opremljene pećine i imaju klima uređaj, balkon ili terasu, sef, ketler, SAT LCD TV, fen za kosu. Standard caves su veličine oko 40m², deluxe caves su veličine oko 50m², royal caves su veličine oko 60m².   

Plaža

Plaža Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Karakteristike

Resort je dizajniran u jedinstvenom i prelepom stilu pećina, po uzoru na čuveni Flinstones. Otvoren je 2015. godine, čini ga jednospratna glavna zgrada i nekoliko četvorospratnih aneks zgrada, u ponudi ima 385 smeštajnih jedinica.   

Usluga

All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.   

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  mini bar, telefon, room service i internet,  uvozna alkoholna i bezalkoholna pića , sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta, masaža, doktor, usluge pranja i peglanja veša, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.  

Napomena

Hotel je predviđen samo za odrasle osobe (16+).  

CAVES BEACH RESORT ADULT ONLY HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
CAVES BEACH RESORT ADULT ONLY HOTEL