fbpx

CATALONIA PLAZA CATALUNYA Hotel

CATALONIA PLAZA CATALUNYA Hotel

Hotel Catalonia Plaza Cataluña se nalazi na odličnoj lokaciji, 100 metara od trga Katalunja, jednog od najlepših trgova u Barseloni. 

CATALONIA PLAZA CATALUNYA Hotel

Lokacija

Hotel Catalonia Plaza Cataluña se nalazi na odličnoj lokaciji, 100 metara od trga Katalunja, jednog od najlepših trgova u Barseloni. Ulica Rambla, najpoznatija pešačka zona u Barseloni, od hotela je udaljena 180 metara. Ulica Passeo de Gracia u kojoj se nalaze Casa Batiljo i Casa Mila (jedne od najčuvenih građevina slavnog Gaudija) od hotela je udaljena 300 metara. 

Sobe

Standardne dvokrevetne sobe (oko 22m2) sadrže: kupatilo (fen za kosu), klimu uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV, telefon.

Opšti podaci

Zgrada u kojoj se danas nalazi hotel Catalonia Plaza izgrađena je 1899.godine a konstruisao ju je jedan od Gaudijevih učenika. Zgrada je napravljena u modernističkom stilu, fasada je nedavno obnovljena ali su najzančajniji elementi konstrukcije iz perioda gradnje sačuvani. 

Usluga

Usluga u hotelu je bazi noćenja sa doručkom (doručak se služi po principu švedskog stola).

Ostali sadržaji

U sklopu hotela se nalazi recepcija, restoran i bar, teretana, otvoren bazen (dostupan za korišćenje tokom letnjih meseci), spa centar (dostupan je uz doplatu). Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.