fbpx

BREZA HOTEL

BREZA HOTEL

HOTEL BREZA **** 15% POPUSTA u terminu 7.-26.4.2024. i 5.5.-21.6.2024. (važi za ograničen broj soba i boravak od minimum 2noći) .

BREZA HOTEL

HOTEL BREZA **** 15% POPUSTA u terminu 7.-26.4.2024. i 5.5.-21.6.2024. (važi za ograničen broj soba i boravak od minimum 2noći) . Dodatni popust 10% za 4-6 noćenja I 15% za boravak od 7 i više noći.

Program Putovanja

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)
Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Lokacija

u sastavu kompleksa Terme Olimia

Sadržaj

154 soba, pansionski restoran (330 mesta), aperitiv bar, frizerski salon, društveni prostor, TV sala, teretana, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja Olimia, povezanost sa podzemnim hodnikom sa Wellness centrom Termalija, Wellness hotelom Sotelia i Aparthotelom Rosa (topli hodnik).

Sobe

sobe sa balkonom ili bez, tuš, WC, mini bar, SAT TV, telefon, po želji sa sefom i klima uređajem.

Usluga

doručak / večera – švedski sto.

Popusti i doplate

WELLNESS DOPLATA:
Wellness ORHIDELIJA 21,5 eur po osobi i danu ponedeljak - četvrtak , 33 eur po osobi i danu petak - nedelja i praznika, 2 ulaska dnevno. Wellness Orhidelija je samo za osobe starije od 15 godina
Ulaz u SVET SAUNA u Wellness centar Termalija 13 eur (ponedeljak-četvrtak), 19 eur (petak-nedelja) po osobi po danu.
Osim ako u cenovniku nije drugačije navedeno.

 cena 11 eur za odrasle dnevno tokom radne nedelje pon-čet, deca 5-13,99 god. cena 6 eur dnevno, cena 14 eur dnevno po osobi tokom vikenda petak, subota i za praznike, deca 5-13,99 god. cena 9 eur.

Napomena

- Minimum boravka 2 noćenja, osim ako paketom nije drugačije određeno.
- Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
- Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji.
- U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni - klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.
- Deca od 0 do 4,99 god. nemaju ležaj, dele ga sa roditeljima, deca od 5 do 11,99 god. u pratnji dve punoplatežne odrasle osobe, koriste pomoćni ležaj.
- Bežični internet (Wi-Fi internet) je dostupan u većini hotela, ali sa slabijim i ograničenim protokom. Za bržu Wi-Fi konekciju, hoteli određuju iznos doplate na licu mesta.
- Hotel ima pravo na izmenu,promenu,ukidanje objavljenih termina i satnica kao I pojedinih servisa i sadržaja objekata.
- Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 16:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h).
- Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe.
- Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 1 putnika.
- Za državljane R.Srbije viza nije potrebna za boravak u R. Sloveniji do 90 dana u periodu od 6 meseci računajući od prvog dana prvog ulaska. Državljani R.Srbije koji ulaze u R. Sloveniju potrebno je da poseduju pasoš čiji je rok važenja najmanje 60 dana duži od dana isteka vize ili dozvole boravka, odnosno dozvoljenog boravka bez vize (bezvizni boravak za naše građane je 90 dana u periodu od 6 meseci), što znači da rok važenja putne isprave mora biti najmanje 150 dana, tj. 6 meseci od dana ulaska u R. Sloveniju.
SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU REPUBLIKE SLOVENIJE, O USLOVIMA PUTOVANJA U VEZI SA ZDRAVSTVENIM, CARINSKIM ILI GRANIČNIM FORMALNOSTIMA KOJI VAŽE ZA DRŽAVU ČIJI PASOŠ POSEDUJU, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE

U cenu aranžmana je uključeno

Cena paketa hotela Breza uključuje:
noćenje na bazi polupansiona u standardnoj dvokrevetnoj sobi, "Wellness bag" (bademantil i peškir), flaša mineralne vode u sobi, kupanje na bazenima Termalija Relax, noćna kupanja u Termalija Relax – petkom i subotom,, aqua aerobik prema programu, jutarnja gimastika, upotreba fitnes studija, besplatan internet u sobi WLAN.

U cenu aranžmana nije uključeno

boravišna turistička taksa 3 eur po osobi po noći (obavezna, plaćanje na recepciji hotela), doplata za wellness Orhidelija, doplata za sauna svet Termalija.

Uslovi plaćanja

1. UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano. Uplate po ranom booking-u podležu drugačijoj dinamici plaćanja. 2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express. 3. PLAĆANJE NA RATE - na 6 mesečnih rata, bez kamate - kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa, Komercijalne banke i Poštanske štedionice. Plaćanje prilikom rezervacije. 4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji. 5. PREKO RAČUNA - Uplata na račun Ponte Travel-a. 6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - Sa firmama sa kojima Ponte Travel ima ugovor na 6 mesečnih rata 7. TURISTIČKIM KREDITOM - Sa izdatim predračunom od strane Ponte Travel-a, klijent aplicira za kredit u banci. Ponte Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

Osiguranje

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

BREZA HOTEL