fbpx

BLUE SKY Hotel

BLUE SKY Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi 2 km od centra grada, 120 km od aerodroma u Antaliji, 20 m od plaže (ulica ga deli). Sadržaj: Sastoji se iz glavne i anex zgrade. Večernja animacija 3 puta nedeljno.

BLUE SKY Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi 2 km od centra grada, 120 km od aerodroma u Antaliji, 20 m od plaže (ulica ga deli).

Sadržaj: Sastoji se iz glavne i anex zgrade. Poseduje 2 restorana, 3 bara, uključujući i bar na plaži, otvoreni bazen, mini bazen za bebe, 3 lifta, SPA sa turskim kupatilom, saunu, game room, mini-klub, stoni tenis, odbojka na pesku. Od dodatnih aktovnosti gosti mogu da uživaju u sportovima na vodi, odbojci na plaži i stonom tenisu. Večernja animacija 3 puta nedeljno.

Sobe: U glavnoj zgradi se nalaze standardne sobe, dok su porodične smeštene u anex zgradi. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, fen, mini-bar (voda na dolasku, ostalo se doplaćuje), sef (uz doplatu cca 10 eur nedeljno), ketler, set za čaj i kafu, telefon. Jednokrevetne sobe nemaju balkon.

Usluga: All Inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, užina, ručak, večera, noćna užina, kasno noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima, (samoposluživanje - izbor više jela), bezalkoholni napici u baru na plaži, Wi-Fi internet. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju (cca 6 eur set).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Flaširana i uvozna pića, sladoled, ceđeni sokovi od svežeg voća, kokteli, turska kafa, ležaljke, suncobrani i alkoholna pića na plaži, sauna, masaže, hamam, usluge lekara i pranja veša, internet veće brzine.