fbpx

BLUE KOTOR BAY HOTEL

BLUE KOTOR BAY HOTEL

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort, se nalazi u Prčnju . Hotel je namenjenm samo odraslim osobama.

BLUE KOTOR BAY HOTEL


Lokacija

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort, se nalazi u Prčnju .Objekat je otvoren tokom cele godine, a kompleks pruža mogućnosti za različite vrste turizma i pogodan je za zabavu, poslovna putovanja, održavanje konferencija i kongresa, VIP smeštaj, organizaciju raznih dogadjaja i promocija, kao i sportski, kulturni i medicinski turizam. Hotel je namenjenm samo odraslim osobama.

Sadržaj

Hotel poseduje: recepciju, glavni hotelski restoran Blue, a la carte restoran na plaži Lighthouse, kafe bar piano lounge, terasu sa pogledom na zaliv, krovni bar, konferencijsku salu, wellness i spa soul centar, fitnes centar, dugu privatnu peščanu plažu ispred hotela (sa ležaljkama i suncobranima), privatnu marinu sa 3 pristaništa, privatni parking.Svi gosti mogu koristiti grejani bazen i saunu bez dodatne naplate. Svi ostali wellness tretmani poput parnih masaža, različitih kozmetičkih tretmana, hamama… su dostupni gostima na zahtev uz doplatu.

Sobe

Hotel se sastoji od 106 elegantnih i modernih smeštajnih jedinica (standard, superior, duplex soba). Sve sobe se odlikuju modernim dizajnom i nude sve potrebne i dodatne pogodnosti potrebne za ugodan i opuštajući boravak. Sve sobe su prijatne i opuštajuće sa francuskim ili odvojenim ležajevima, od kojih svaka ima terasu ili balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga

Usluga na bazi noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto).

Popusti i doplate

Hotel prima samo odrasle osobe 18+ Doplata za polupansion 25 eur po osobi,po danu Treca odrsla osoba- doplata 35 eur po osobi,po danu -Boravišna taksa na recepciji ,1,50 EUR po osobi i danu