fbpx

BEL AIR AZUR- ADULTS ONLY HOTEL

BEL AIR AZUR- ADULTS ONLY HOTEL

Odmaralište se nalazi na samo 7 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada . Ovaj hotel na plaži uz Crveno more nudi objedinjenu all-inclusive ponudu i nalazi se na samo 3 km od centra Hurgade.

BEL AIR AZUR- ADULTS ONLY HOTEL


Lokacija

Odmaralište se nalazi na samo 7 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada . Ovaj hotel na plaži uz Crveno more nudi objedinjenu all-inclusive ponudu i nalazi se na samo 3 km od centra Hurgade. Raspolaže slatkovodnim bazenima ukupne površine od 800 m², a sobe nude balkon i besplatan mini-bar.

Sadržaj

Večera pod svećama sa miksom orijentalnih jela služi se u restoranu Bordiehns. Tu je i bar pored bazena sa velikim izborom sladoleda. Osim ovog bara, na raspolaganju su i 5 drugih barova u kojima se služe lagani obroci i pića.

Sobe

Moderne sobe u odmaralištu Bel Air Azur gledaju na centralnu zonu sa bazenima. Sve sobe su opremljene satelitskom televizijom, stočićem za kafu sa pletenim stolicama i fenom za kosu.

Usluga

 All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

BEL AIR AZUR- ADULTS ONLY HOTEL