fbpx

B&B PASSO TRE CROCI CORTINA HOTEL

  • NASLOVNA
  • B&B PASSO TRE CROCI CORTINA HOTEL

B&B PASSO TRE CROCI CORTINA HOTEL

B&B Hotel Passo Tre Croci Cortina je hotel sa tri zvezdice u Passo Tre Croci, alpskom prolazu u Dolomitima na nadmorskoj visini od 1.

B&B PASSO TRE CROCI CORTINA HOTEL

Lokacija

B&B Hotel Passo Tre Croci Cortina je hotel sa tri zvezdice u Passo Tre Croci, alpskom prolazu u Dolomitima na nadmorskoj visini od 1.800 metara, na obroncima Monte Cristallo; Hotel je udaljen samo 9 minuta od jezera Misurina, 20 minuta od Tre Cime di Lavaredo i 13 minuta od centra Kortina d'Ampeco, poznatog i kao "Kraljica Dolomita".

Sadržaj

B&B Hotel Passo Tre Croci Cortina ima bar dobrodošlice i restoran za sve goste i praktičnu B&B prodavnicu u kojoj možete pronaći širok izbor pića uključujući izbor gotovih NIO koktela, slatkih i slanih grickalica, sladoleda i Beauti kutak sa svime što vam je potrebno za vaše noći u hotelu.

Sobe

Sve hotelske sobe imaju moderan i prefinjen dizajn, a one na višim spratovima pružaju prekrasan pogled na Dolomite i dolinu Ampeco. Svaka soba je opremljena sefom i mini frižiderom i ima sopstveno kupatilo sa bideom, kišnim tušem i profesionalnim fenom za kosu.

Usluga

Noćenje sa doručkom.

B&B PASSO TRE CROCI CORTINA HOTEL