fbpx

BARUT LARA COLLECTION HOTEL

BARUT LARA COLLECTION HOTEL

Hotel se prostire na 110.000 m2, a nalazi se na oko 10 km od antalijskog aerodroma. Sastoji se iz glavne i 3 anex zgrade u kojima se raspoređeni različiti tipovi smeštajnih jedinica. godine. 

BARUT LARA COLLECTION HOTEL

Lokacija

Hotel se prostire na 110.000 m2, a nalazi se na oko 10 km od antalijskog aerodroma. Sastoji se iz glavne i 3 anex zgrade u kojima se raspoređeni različiti tipovi smeštajnih jedinica. Otvoren je 2005. godine, a poslednje renoviranje je bilo 2018. godine. 

Sadržaj

Recepcija, glavni restoran, 8 a la carte restorana, 5 barova,8 bazena uključujući i jedan unutrašnji , prodavnice, menjačnica,parking, internet i   Wi Fi, rent-a-car, konferencijski deo.

Sobe

U anex zgradi su smeštene sobe superior sobe sa pogledom na baštu ili bazen, junior suite i family suite. U glavnoj zgradi su deluxe sobe sa delimičim i drektnim pogledom na more i pogledom na bazen. Sve poseduju kupatilo (kada ili tuš/wc), fen, klima uređaj, telefom, SAT TV, papuče i made mantil, mini bar (voda, sokovi i pivo besplatno dnevno), sef (besplatno), set za čaj i kafu, wi-fi. Neke sobe u anex zgradi nemaju terasu. 

Plaža

85 metara duga peščana plaza

Usluga

Ultra all inclusive - "sve uključeno" - doručak, a la carte doručak, kasni doručak, užine, ručak u glavnom ili snack restoranu, večera, noćni obrok, poslastičarnica od 10:00 do 18:00, lokalna i neka uvozna pića, pojedini a la carte restorani uz obaveznu rezervaciju,mini bar .

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Neka uvozna pića, određena vina, 1 a la carte restoran, sportovi na vodi, masaže i tretmani, bilijar, osvetljenje teniskih terena, rent-a-car, doktor, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, Spa centar.,usluga cuvanja dece.

Sport i zabava

Fitnes centar,mini fudbal, mini golf, bilijar,odbojka na plazi,teniski tereni, teren za kosarku i stoni tenis

Za najmlađe

Animacija, mini klub za decu od 4 do 12 godina,"Bary Star Concept" za decu ispod 3 godine, igralište za decu..

Spa & wellness

  SPA centar, hamam, saune,salon lepote..

BARUT LARA COLLECTION HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje