fbpx

BARUT HEMERA HOTEL

BARUT HEMERA HOTEL

 Na peščanoj plaži idealnoj za decu, 3 km do grada Side do koga se stiže šetnjom po novoj promenadi uz obalu mora čini da se ovaj hotel izdvaja od drugih. 

BARUT HEMERA HOTEL

Lokacija

 Na peščanoj plaži idealnoj za decu, 3 km do grada Side do koga se stiže šetnjom po novoj promenadi uz obalu mora čini da se ovaj hotel izdvaja od drugih. 65 km je udaljen od aerodroma Antalija. 

Sadržaj

Hotel sadrži: glavni restoran, poslastičarnica, 4 a la carte restorana (turski, riblji, internacionalni i italijanski), 4 bara, 4 otvorena bazena za odrasle i 1 dečiji bazen, 3 tobogana, zatvoreni bazen, wellness i spa centar, teniski teren, fitness centar, bežični internet na recepciji i u sobama, frizer, prodavnice, kozmetički salon, bilijar, igraonica, internet cafe, mini klub za decu od 4-12 godina, razne aktivnosti u radionicama, mini disko, dečiji bife za doručak i večeru. 

Sobe

Hotel ukupno ima 378 soba. Svaka soba sadrži: centralni klima uređaj, telefon, LCD TV, fen, mini bar, sef, ketler, bade mantil, papuče, parket na podu. Deluxe sobe su iste opremljenosti, s tim što imaju i sofu i mogu da smeste dvoje dece. 

Plaža

Peščana plaža. 

Karakteristike

Poslednji put je renoviran pred sezonu 2020. godine. 

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, dečiji bife, poslastičarnica, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela), bilijar. 

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:  sveže ceđeni sokovi, uvozni šampanjac i lokalna i uvozna flaširana pića, luksuzna pića, room servis, konzumiranje a la cart restorana drugi put u toku boravka, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa, sportovi na vodi, frizer, telefon. 

BARUT HEMERA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje