fbpx

BAIA LARA HOTEL

BAIA LARA HOTEL

Hotel je od centra Antalije je udaljen 17 km, a od aerodroma 15 km. Prostire se na površini od 57.000 m2 i izdvaja se po svom minimalističkom stilu i visokom kvalitetu usluge.  

BAIA LARA HOTEL

Lokacija

Hotel je od centra Antalije je udaljen 17 km, a od aerodroma 15 km. Prostire se na površini od 57.000 m2 i izdvaja se po svom minimalističkom stilu i visokom kvalitetu usluge. Hotel je lociran na peščanoj plaži, dugoj 160 m, u oblasti Lara.  

Sadržaj

Glavni restoran, 4 a la carte restorana - plaća se rezervacija, 3 a la carterestorana, 6 barova, 2 otvorena bazena, aqua park sa 3 tobogana, zatvoreni bazen, bazen za relaksaciju, dečiji bazen, WI-FI (besplatno),  prodavnice,doktor, bioskopska sala, 3 teniska terena i oprema, košarkaški tereni, odbojka na plaži, nemotorizovani vodeni sportovi, stoni tenis, pikado, igraonica, fitness centar, aerobik,  gimnastika,   dnevne i večernje aktivnosti, programi sa živom muzikom, mini klub (4–12 god), profesionalne usluge čuvanja dece (uz doplatu), mini disko. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni. 

Sobe

Kupatilo, telefon, klima uređaj, mini bar (dnevno se dopunjuje bezalkoholnim pićima i pivom),sef (besplatno), set za čaj i kafu, balkon. 

Plaža

 Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.  

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, noćni obrok, ceđeni sokovi uz doručak, a la carte restorani jednom u sedam dana ali uz obaveznu rezervaciju, sladoled od 12:30-15:30h pored bazena, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).  

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restorani (uz doplatu za prethodnu rezervaciju), sokovi od sveže ceđenig voća osim uz doručak u glavnom restoranu, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih, fudbalskog i košarkaškog terena, masaže, internet kafe.nternet kafe- uz doplatu  , profesionalne usluge čuvanja dece -uz doplatu 

Napomena

Jedrenje (obavezan sertifikat) 

BAIA LARA HOTEL