fbpx

SELECTUM COLOURS ( EX. ASTERIA BODRUM RESORT) HOTEL

  • NASLOVNA
  • SELECTUM COLOURS ( EX. ASTERIA BODRUM RESORT) HOTEL

SELECTUM COLOURS ( EX. ASTERIA BODRUM RESORT) HOTEL

 Hotel se prostire na 38.000 m2, na samoj peščanoj plaži u kosmopolitskom mestu Gumbet, 4 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Otvoren je 1999. 

SELECTUM COLOURS ( EX. ASTERIA BODRUM RESORT) HOTEL

Lokacija

 Hotel se prostire na 38.000 m2, na samoj peščanoj plaži u kosmopolitskom mestu Gumbet, 4 km od centra Bodruma i 40 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Otvoren je 1999. godine, a poslednji put je renoviran 2014. 

Sadržaj

  Glavni restoran, a la carte restoran (rezervacija obavezna, jednom u toku boravka besplatno korišćenje), 5 barova, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, relax bazen (+15 godina), akvapark sa dva tobogana, igralište,  animacije i sportske aktivnosti.

Sobe

 Hotel raspolaže sa ukupno 496 soba. Svaka soba ima kupatilo (WC/tuš ili kada), fen, centralni klima uređaj, LCD SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, sef, mini bar, balkon. 

Usluga

 Ultra All Inclusive - "sve uključeno" - Doručak, ručak i večera lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). 

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, oprema i časovi tenisa, ostalo van koncepta. Salon lepote, kupanje i masaža u turskom kupatilu, pedikir i manikir.

Sport i zabava

Spa i fitness centar, stoni tenis, teniski teren. 

Za najmlađe

 Mini club za decu (od 4-7 god.), Joker's club (od 8-12 god.)

Spa & wellness

 Tursko kupatilo, sauna.

SELECTUM COLOURS ( EX. ASTERIA BODRUM RESORT) HOTEL