fbpx

AQUA BLUE RESORT Hotel

AQUA BLUE RESORT Hotel

Lokacija: Aqua Blue Resort se nalazi na uzvišenju Ras Umm El Seed, u regiji Hadaba, u mestu Sharm el Sheikh. Hotel Aqua Blue Resort se prostire se na površini od 140. Usluga: All inclusive.

AQUA BLUE RESORT Hotel

Lokacija: Aqua Blue Resort se nalazi na uzvišenju Ras Umm El Seed, u regiji Hadaba, u mestu Sharm el Sheikh. Od turističke zone Naama Bay hotel je udaljen 7 km, od novog centra Soho 15 km, a od aerodroma 16 km. Hotel Aqua Blue Resort se prostire se na površini od 140.000m2 i nalazi se sklopu akva parka City, u blizini šetališta, na kojem se nalaze mnogobrojni kafići i prodavnice. Gostima hotela su na raspolaganju, bez doplate, peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na peščanoj plaži hotela iz istog lanca, Beach Albatros Resort, do koga saobraća hotelski šatl bus prema utvrdjenom rasporedu.

Sobe: Hotel Aqua Blue Resort je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 520 moderno opremljenih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe sa pogledom na uređene vrtove i lagune kao i porodične sobe (dve povezane soba). Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar,wi-fi, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim pansionskog restorana, gostima hotela Aqua Blue Resort su na raspolaganju, restoran i bar na plaži hotela Beach Albatros Resort (u sklopu AI usluge) i 4 a la carte restorana italijanske, mediteranske i azijske kuhinje. Od ostalih sadržaja u ponudi je 12 barova, raspoređenih širom resorta, kojima se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka. U sklopu hotela Aqua Blue Resort je menjačnica, bankomat, nekoliko prodavnica, servis za pranje i peglanje, frizerski i kozmetički salon i apoteka.

Sport i zabava: Aqua park hotela Aqua Blue Resort čine 27 spoljašnjih bazena (17 bazena za odrasle i 10 za decu), 17 tobogana za odrasle i 35 za decu, bazen sa talasima, đakuzi na otvorenom, rafting i gondola river. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste savremeno opremljen spa centar, a na plaži postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti u ponudi je animacija na bazenu.

Usluga: All inclusive.