fbpx

AMBASSADOR PLAZA Hotel

AMBASSADOR PLAZA Hotel

Lokacija: Hotel je udaljen 200 m od centra Kemera, 55 km od antalijskog aerodroma, 50 m od sopstvene šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Sastoji se iz glavne i anex zgrade.00 do 23.00 do 18.

AMBASSADOR PLAZA Hotel

Lokacija: Hotel je udaljen 200 m od centra Kemera, 55 km od antalijskog aerodroma, 50 m od sopstvene šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Sastoji se iz glavne i anex zgrade.

Sadržaj: Restoran, a la carte restoran, 4 bara, ukupno 5 bazena, SPA centar, tursko kupatilo, fitness centar, stoni tenis, bilijar,  wi-fi internet (besplatno). Ležaljke i suncobrani na plaži su uključeni u cenu.

Sobe: Hotel se sastoji se od tri trospratne i dve četvorospratne zgrade, a ima ukupno 201 sobu. Sve sobe poseduju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, centralni klima uređaj, mini bar (voda je besplatna, osalo se plaća), sef (plaća se), besplatan wi-fi.

Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 23.00h, kafa i kolači od 17.00 do 18.00h, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela). Bar na plaži se dodatno naplaćuje.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: A la carte restoran, uvozna, Vitamin bar. bar na plaži, flaširana pića, pića posle 23:00h, SPA centar, masaže, sportovi na vodi na plaži, sef, mini bar, room service, usluge lekara, bilijar, stoni fudbal i hokej.