fbpx

ALIBEY RESORT SIDE Hotel

ALIBEY RESORT SIDE Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, 1 km od centra Sidea, 2 km od Manavgata, 70 km od Alanje, i 60 km od aerodroma Antalija. Ovaj luksuzni kompleks se prostire na 120.

ALIBEY RESORT SIDE Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, 1 km od centra Sidea, 2 km od Manavgata, 70 km od Alanje, i 60 km od aerodroma Antalija. Ovaj luksuzni kompleks se prostire na 120.000 m2, a građen je po uzoru na "YALI" vile na Bosforu.

Sadržaj: Glavni restoran , 3 a la carte restorana, 5 barova, mini klub za decu, aqua park sa toboganima koji se prostire na 15.000 m2, igralište, animacija za decu, "Mima" mini klub koji je otvoren od 10:00 do 23:00 bez pauze, klub za tinejdžere, veliki otvoreni bazen, “Samara Spa & Wellness centar” koji se prostire na 2.000 m2, trupa od 40 profesionalnih animatora koiji priređuju vrhunske šou programe i predstave, odbojka i fudbal na plaži, vaterpolo, stoni tenis, boćanje, pikado, streljana, teniski centar koji ima 53 teniska terena, wi-fi u sobama, oko bazena i u lobiju.

Sobe: Ukupno ima 429 luksuzno opremljene sobe, a sve su opremljene kupatilom, mini barom (dnevno se puni vodom, sokovima, pivom, vinom i ne plaća se), ketlerom, digitalnim sefom, centralnim klima uređajem (24h), fenom, bade mantilom i papučama, torbom za plažu, LCD SAT TV-om sa muzičkim kanalima i telefonom. Sve sobe imaju mermerni pod i balkon.

Usluga: Ultra all inclusive – „sve uključeno“ –  doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera (dress code) i ponoćna užina, sokovi od sveže ceđenog voća uz doručak, sladoled tokom celog dana, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (osim vina i šampanjca), ceđeni sokovi za vreme doručka, sladoled 24h.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Flaširana pića, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, riblji a la carte restoran, “Fitness First Platinum“ studio (osim za internacionalne članove), masaže i terapije, tretmani za negu lepote, pokriveni teniski teren, oprema za tenis, časovi tenisa, sportovi na vodi, usluge lekara, pranje veša, prodavnice, mini market, fotograf, hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece i iznajmljivanje kolica za bebe.