fbpx

ALBATROS SANDS PORT GHALIB HOTEL

  • NASLOVNA
  • ALBATROS SANDS PORT GHALIB HOTEL

ALBATROS SANDS PORT GHALIB HOTEL

Lokacija Hotel se nalazi u srcu luke Ghalib, na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i na oko 200km od aerodroma u Hurgadi. Opšti podaci Sands Port Ghalib je deo poznatog lanca hotela Pickalbatros.).

ALBATROS SANDS PORT GHALIB HOTEL

Lokacija Hotel se nalazi u srcu luke Ghalib, na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i na oko 200km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci Sands Port Ghalib je deo poznatog lanca hotela Pickalbatros. Nalazi se u srcu luke Ghalib, na samo par minuta šetnje od restorana, barova, prodavnica. Međunarodna marina Port Ghalib je dizajnirana tako da primi do 1000 jahti, dok je impresivni međunarodni kongresni centar Port Ghalib najveći centar za konferencije na Crvenom moru. Arhitektura hotela je inspirisana beduinskim i arapskim nasleđem. U okviru hotela nalazi se najveća laguna sa slanom vodom u Marsa Alamu, bazen, lazy reka, a njihov animacioni tim može vam pomoći da rezervišete različite aktivnosti. Hotel raspolaže sa 345 sobe.

Za decu tu su dečiji bazen, Lulee dečiji klub (4-12 godina).

Plaža Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more, upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela.

Smeštaj Hotel u ponudi ima 345 sobe. Sve sobe imaju tuš kabinu, TV, minibar, fen za kosu, sef, ketler za koji se kafa i čaj svakodnevno dopunjavaju. Svaka soba ima terasu ili balkon sa pogledom na more, baštu ili lagunu. Pegla, daska za peglanje i bade mantili su dostupni na zahtev.

Plaća se: room service, usluga pranja i peglanja veša, Wi-Fi sa brzim protokom.

Hrana i piće Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran Souq El Hana, Cardamom restoran na plaži, Lagoon restoran, Fattoush libanski restoran. U ponudi je i nekoliko barova: Pool bar, Palm bar, Lobby bar, Snack bar i Beach bar.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji Vožnja kvadom, jahanje, karting, pustinjski safari, izleti brodom, tenis, mini golf, biziklizam, bilijar.

Sport i zabava U okviru hotela nalazi se veliki bazen koji se u zimskom periodu greje, najveća veštačka laguna sa slanom vodom u Marsa Alamu, lazy reka sa 2 tobogana, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness Luksuzno dizajnirani SPA centar.

ALBATROS SANDS PORT GHALIB HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje