fbpx

ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HOTEL

  • NASLOVNA
  • ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HOTEL

ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HOTEL

Nalazi  se na plaži, u južnom delu Hurgade, u Sahl Hasheesh-u. Udaljen je 18 km od aerodroma i 22 km od centra  Hurgade.   

ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HOTEL

Lokacija

Nalazi  se na plaži, u južnom delu Hurgade, u Sahl Hasheesh-u. Udaljen je 18 km od aerodroma i 22 km od centra  Hurgade. Hotelska plaža je delom kamenita i ima samo manji peščani deo.   

Sadržaj

 Poseduje 5 restorana, 8 barova od toga jedan na bazenu i dva na plaži, lobi bar, poslastičarnica, diskoteka, prodavnica, servis za pranje rublja, internet kutak. Pet bazena od toga dva sa morskom vodom, na više nivoa sa odvojenim delom za decu, dve lagune, mini klub, animacija,  razni sportovi na vodi, SPA centar sa brojnim tretmanima i prostorijama za masažu, saunom, turskim kupatilom, đakuzijem, teretana, aerobik, servis za iznajmljivanje bicikala, odbojka na pesku, stoni tenis i bilijar, teniski tereni, ronilački centar, surfing centar, razni sportovi na vodi.

Sobe

Hotel ukupno poseduje  539 soba (Standardne sobe, Deluxe sobe, Junior Suits i porodične sobe). Svaka soba sadrži: klima uređaj, SAT TV, telefon, kupatilo, fen, sef, mini bar, balkon ili terasa. U sobu je moguće smestiti maksimalno jedan pomoćni krevet.  

Usluga

All inclusive - "sve uključeno“-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Popusti i doplate

Neverland show je obavezan jednom u toku boravka. Cena je 25 eur po odrasloj osobi i 13 eur po detetu od 6 do 13 godina. 

ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ALBATROS CITADEL SAHL HASHEESH HOTEL