fbpx

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA HOTEL

  • NASLOVNA
  • ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA HOTEL

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA HOTEL

Hotel se nalazi na oko 500m od privatne peščano-šljunkovite plaže, do koje vozi besplatan shuttle bas. Od centra Alanje je udaljen oko 15km, a od aerodroma u Antaliji oko 100km. 

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na oko 500m od privatne peščano-šljunkovite plaže, do koje vozi besplatan shuttle bas. Od centra Alanje je udaljen oko 15km, a od aerodroma u Antaliji oko 100km. Ležaljke, suncobrani, kao i peškiri za plažu se ne doplaćuju. 

Sadržaj

Hotel u svom sadržaju poseduje: recepciju, lobi, Wi-Fi (u lobiju bez doplate), bazen, relax bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu, aqua park, glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i restoran morskih plodova), xafira bar, lobi bar, bar na plaži, bar na terasi, vitamin bar, diskoteka, "kuća piva", "kuća čaja", poslastičarnica, bilijar, air hokej, badgminton, šah, stoni tenis, pikado, boćanje, SPA centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, juvelirnica, prodavnice, salon lepote, fotograf, sportovi na vodi, mini-klub (4-12 godina), mini-disco, doktor.    

Sobe

Svaka soba sadrži: kupatilo, SAT TV, telefon, mini-bar (pivo i sokovi dobrodošlice, posle toga se svakodnevno dopunjuje vodom), sef (bez doplate).  

Plaža

Privatna peščano- šljunkovita plaža.
Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Usluga

Ultra all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima.
                                                                                                                     

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu: sve vrste masaža i tretmana, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, drugi i svaki naredni odlazak u a la carte restoran (turski i restoran morskih plodova), italijanski a la carte restoran, bilijar, video igre, salon lepote, sportovi na vodi, prodavnice, fotograf, rent a car, doktor (na upit).  

ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA HOTEL