fbpx

AKKA ANTEDON HOTEL

AKKA ANTEDON HOTEL

 Hotel se nalazi u predivnom šumovitom ambijentu, na peščano-šljunkovitoj plaži, 15 km od Kemera, u mestu Beldibi, 41 km od aerodroma u Antaliji.  

AKKA ANTEDON HOTEL


Lokacija

 Hotel se nalazi u predivnom šumovitom ambijentu, na peščano-šljunkovitoj plaži, 15 km od Kemera, u mestu Beldibi, 41 km od aerodroma u Antaliji. Postoji glavna zgrada sa 2 bloka i family blok sa 7 vila.  


Sadržaj

Glavni restoran, 4 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski i francuski), 7 barova, otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle, otvoren i zatvoreni bazen za decu, tobogani, animacija, SPA centar, masaže, parno kupatilo, tursko kupatilo, sauna, jaccuzi, frizer, internet, bioskop, diskoteka, servis za pranje rublja, prodavnice, dva terena za tenis, odbojka, fitness centar, aerobik, stoni tenis, bilijar, škola ronjenja, sportovi na vodi. Zbog svog divnog okruženja kao i sadržaja hotel je odličan izbor za porodice sa bebama i decom. Gosti mogu da koriste grejače i sterilizatore za flašice, mikrotalasne rerne i blendere za spremanje hrane, a tu je i mini klub za decu od 4 do 7 godina, midi klub za decu od 8 do 12 godina sa profesionalni animatorima - pedagozima, igralište, dečiji meni, igraonica, mini disko.  

Sobe

Hotel ukupno ima 500 soba. Standardne sobe imaju balkon, centralni klima uređaj, sef (ne plaća se), mini bar (dnevno se puni bezalkoholnim pićima), SAT TV, direktan telefon, kupatilo, fen, tepih, wireless internet. Porodičnih soba ima 68 i sastoje se od dve prostorije površine cca 40 m2.   

Usluga

Ultra all inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, ceđeni sokovi uz doručak, gozleme od 11.00-16.00h, palačinke od 14.00-16.00h, razne užine od 14.00 do 18.00h, sladoled od 10.00 do 22.00h, torte i kolači od 12.00 do 18.00h, ponoćna užina od 23.00 do 01.00, expres bife od 01.00-07.00h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, lokalna i uvozna specijalna vina, šampanjac, flaširana pića, ceđeni sokovi osim uz doručak, energetska pića, a la carte restorani (5 eur po osobi uz rezervaciju), room service, tenis u noćnim terminima i časovi tenisa, sportovi na vodi na motorni pogon, škola ronjenja, paviljoni na plaži, igraonica, spa, masaža, internet, telefon, frizer, servis za pranje rublja, prodavnice.  

AKKA ANTEDON HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
AKKA ANTEDON HOTEL