fbpx

AEOLIS THASSOS PALACE Hotel

AEOLIS THASSOS PALACE Hotel

Lokacija: Hotel Aeolis Thassos Palace je udaljen oko 7 kilometara od Potosa i 10 kilometara od Limenarije. Sadrzaj: Hotel ije izgradjen 2010/2011...

AEOLIS THASSOS PALACE Hotel

Lokacija: Hotel Aeolis Thassos Palace je udaljen oko 7 kilometara od Potosa i 10 kilometara od Limenarije. Sa uzvišenja na kojem je hotel zemljanim putem okolo (oko 200 metara) ili stepenicama niz brdo može se spustiti do male plaže, koja je većim delom kamenita. Dve popularne i poznate plaže na kojima se nalaze barovi i taverne se nalaze u blizini hotela - plaža Astris oko 1 kilometar i plaža Psili Amos oko 2 kilometra.

Sadrzaj: Hotel ije izgradjen 2010/2011. i ima recepciju, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, teretanu, internet ugao, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu (nema hotelskih ležaljki i suncobrana na plaži).

Smestaj: Sve sobe imaju kupatilo sa fenom, A/C, sef (uz doplatu na licu mesta), internet priključak, mini bar, SAT TV, telefon i terasu. Standardne sobe su namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofa).

Usluga: u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje).