fbpx

ACACIA RESORT HOTEL

ACACIA RESORT HOTEL

Ovaj moderan i elegantan hotel se nalazi izmedju Palerma i Cefalu-a, 5 km udaljen od centra mesta Campfelice di Roccella, u priobalnom delu nacionalnog parka planina Madonie.

ACACIA RESORT HOTEL

Lokacija

Ovaj moderan i elegantan hotel se nalazi izmedju Palerma i Cefalu-a, 5 km udaljen od centra mesta Campfelice di Roccella, u priobalnom delu nacionalnog parka planina Madonie. Udaljen je 15 km od Cefalua, 40 km od Palerma.

Sadržaj

Restoran, bar, snack bar pored bazena, otvoren bazen, bogat animacijski program koji je gostima na raspolaganju preko celog dana, spa i fitness centar, sportske aktivnosti (odbojka, mini sqash; kriket, ping pong, mogućnost rentiranja kanua, pedalina, surfovanje), prodavnica suvenira, internet, parking. Hotel organizuje transfer do Cefalu-a uz doplatu.

Sobe

Economy sobe 14-20m², glavna zgrada
Superior sobe 14-20m², glavna zgrada, ima balkon
Deluxe sobe 20m², prvi i drugi sprat glavne zgrade, ima balkon
Minisuite sobe 28m², drugi i treći sprat glavne zgrade, ima balkon

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 242 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo (tuš/WC), LCD SATTV, telefon, A/C, mini-bar, sef uz doplatu ,balkoni Standard sobe se nalaze u bungalovima , superior se nalaze u centralnoj zgradi.
Krevetac za bebu je moguce dobiti na upit.

Plaža

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa ležaljekama i suncobranima koja je udaljena 200m od hotela.

Karakteristike

Resort zauzima prostor od oko 40,000 m2; okružen zelenilom sa prelepim laguna bazenom oko kojeg je posađeno tropsko drveće. Kompleks se sastoji od centralne zgrade i bungalova raspoređenih oko glavne zgrade. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa ležaljekama i suncobranima koja je udaljena 200m od hotela.

Usluga

Polupansion - pun pansion (dorucak/ rucak/ vecera - na bazi švedskog stola, prema hotelskim pravilima)

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Room service

ACACIA RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ACACIA RESORT HOTEL