fbpx

TERME LAšKO

TERME LAšKO / SLOVENIJA

Terme Laško su zdravstveno turistički termalni centar koji se nalazi u središtu Slovenije i zahvaljujući svom položaju idealno je polazište za izlete širom Slovenije. Od Beograda udaljene su 540 km, 12 km od Celja. Termalni centar smešten je na poziciji odakle se sa lakoćom stiže do starog grada Laško i Laško Manor, do dvorca Tabor i crkve. Nalazi se u parku pored reke Savinje. Prirodni resursi termalnog centra Laško su isotermične vode sa temperaturama od 32 C do 35 C.

Termalni centar nudi raznovrsne specijalizovane usluge za: postoperativnu rehabilitaciju i ozlede lokomotornog sistema, degenerativni reumatizam, specifične probleme sa kičmom i udovima, neurološke i mišićne probleme, te probleme sa bolestima na mozgu i živčanom perifernom sistemu i smetnje sa cirkulacijom.

Zdravstveno termalni centar Laško je specijalizovan i kompletno opremljen centar koji ima mogućnost ponude razne vrste terapije: hidroterapija (kupka Hubbard, zatvoreni i otvoreni bazeni sa termalnom vodom, terapeutski bazeni), kineziterapija, elektoterapija, termoterapija sa blatom i hiperbarična terapija.

Centar takodje svojim gostima omogućuje korišćenje usluga Kluba Zdravlje gde ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna «1001 noć», razne finske saune: klasična, sa kristalima, kromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija. Moguće je isprobati iskusno tuširanje, bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, pedikir i manikir, razne masaže kao što su anticelulit, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenom, indijanska masaža i masaža glave.

Više informacija
1 Hoteli
Vrsta objekta
Kategorija hotela
Cena aranžmana

 Možda ćete biti zainteresovani i za