fbpx

XENIOS PORT MARINA HOTEL

XENIOS PORT MARINA HOTEL

Nalazi se 4 km od mesta Pefkohori i 6 km od Paliuria. Od aerodroma je udaljen 100 km. Hotel je udaljen oko 700 metara od peščano-šljunkovite plaže.

XENIOS PORT MARINA HOTEL

Lokacija

Nalazi se 4 km od mesta Pefkohori i 6 km od Paliuria. Od aerodroma je udaljen 100 km. Hotel je udaljen oko 700 metara od peščano-šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sadržaj

Recepcija, restoran, bar, bazen, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, sef uz doplatu, parking besplatno, mini market, rent-a-car ( uz doplatu), wifi internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), teretana.

Sobe

Standardne sobe površine oko 22 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ležaja. Mogu biti sa pogledom na vrt ili more.

Superior sobe površine oko 28 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Mogu biti sa pogledom na vrt ili more.


Jednosobne porodične sobe površine oko 45 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofa ležajem. Mogu biti sa pogledom na bazen ili more

Smeštaj

Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, mali frižider, SAT TV, klima uređaj, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta) i terasu.

Usluga

Usluga u hotelu je polupansion, na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogucnost doplate za uslugu all inclisive.

XENIOS PORT MARINA HOTEL