fbpx

POSSIDI HOLIDAYS HOTEL

POSSIDI HOLIDAYS HOTEL

Kompleks Possidi Holidays se nalazi na samoj plaži, okružen borovom šumom i maslinama. Udaljen je 2 km od centra Posidija, 7 km od Furke i 110 km od Soluna.   

POSSIDI HOLIDAYS HOTEL


Lokacija

Kompleks Possidi Holidays se nalazi na samoj plaži, okružen borovom šumom i maslinama. Udaljen je 2 km od centra Posidija, 7 km od Furke i 110 km od Soluna.   

Sadržaj

Recepcija, lobi, lift, parking, restoran „Myrtia“, grčka taverna, bar, bar na plaži, bar na bazenu, spoljašnji bazen, dečiji bazen, dečije igralište, mini market, frizerski salon, rent-a-car, teretana, sauna/masaža, konferencijska sala, WI FI internet konkecija dostupna u javnim delovima hotela, teniski tereni, sportovi na vodi, odbojka na plaži, stoni tenis.  

Sobe

Hotel se sastoji iz glavne zgrade i 8 manjih bungalova sa 8 do 12 smeštajnih jedinica, raspolaže sa ukupno 124 sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, kozmetiku u kupatilu, klima uređaj, radio, mini-bar, sef, SAT TV, balkon/terasu.  

Standardna soba pogled bašta površine oko 25m2, locirane su u bungalovima i mogu da smeste 2-3 osobe. U sobama se nalazi francuski ležaj i sofa.

Standardna soba pogled more površine oko 25m2, locirane su u bungalovima i mogu da smeste 2-3 osobe. U sobama se nalazi francuski ležaj i sofa.

Superior sobe sa pogledom na  more površine su 25 m2, locirane su u bungalovima i imaju direktni poged na more. Mogu da smeste 2-3 osobe. U sobama se nalazi francuski ležaj i sofa.

Porodična soba sa pogledom na brdo površine su 30 m2, locirane su u bungalovima I imaju poged na brdo. Mogu da smeste 2-4 osobe. U sobama se nalazi francuski ležaj, single ležaj i sofa.

Porodična soba sa pogledom na more površine su 30 m2, locirane su u bungalovima I imaju poged na more. Mogu da smeste 2-4 osobe. U sobama se nalazi francuski ležaj, single ležaj i sofa.

Executive suite pogled more površine 45 m2, sastoji se od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i spavaće sobe sa bračnim ili dva odvojena kreveta, nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more, predviđena za maksimalno 2-4 osobe.


Plaža

Sopstvena, peščana plaža duga 3.5 km, na 50 m od hotela. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži uz doplatu. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit.

Usluga

Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog sto, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive (27 eur za odrasle i 10 eur za decu od 5 do 11 godina).

POSSIDI HOLIDAYS HOTEL