fbpx

PALLADIUM HOTEL

PALLADIUM HOTEL

Lokacija: Hotel se nalazi na samo 600 metara od plaža Kasandras. Sadržaj:Hotelski kompleks se sastoji od 4 zasebne zgrade, a jedinstveni arhitektonski stil dopunjuje minimalistički dekor.

PALLADIUM HOTEL

Lokacija: Hotel se nalazi na samo 600 metara od plaža Kasandras. Takva privilegovana lokacija hotela pruža lak pristup retkim prirodnim lepotama Halkidikija, i siguran mir i tišinu za one koji žele miran i opušten odmor.Ovaj porodični hotel sa modernim enterijerom se nalazi između planine pokrivene zelenim borovima i predivnih plaža i nudi karakteristično grčko gostoprimstvo koje ne možete doživeti nigde drugo.

Sadržaj:Hotelski kompleks se sastoji od 4 zasebne zgrade, a jedinstveni arhitektonski stil dopunjuje minimalistički dekor. Impresivne otvorene površine pružaju mesto za opuštanje i zabavu. Na raspolaganju je besplatan wi fi internet. recepcija, restoran, rent-a-car, perionica.

Sobe: sve sobe imaju klima uređaj, frižider, telefon, sat TV, sef (uz doplatu), balkon.

Usluga: polupansion (doručak- večera)

Sport i zabava: baze, tereni za tenis, košarku, odbojku, stoni tenis, streličarstvo, mnogobrojne animacije za decu i odrasle. Vaša deca će moći da se zabave na pažljivo napravljenom igralištu ili da se brčkaju u dečijem bazenu.

PALLADIUM HOTEL