fbpx

MARINEM DIANA Hotel

MARINEM DIANA Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Beldibi, 250 m od peščano-šljunkovite plaže, oko 14 km od centra Kemera i 42 km od aerodroma u Antaliji. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

MARINEM DIANA Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi u regiji Beldibi, 250 m od peščano-šljunkovite plaže, oko 14 km od centra Kemera i 42 km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran, snack bar, bar, otvoreni bazen sa toboganom, mali SPA centar, frizerski salon, WIFI internet na recepciji, animacija i različite sportske aktivnosti tokom dana, noćni show programi. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. 

Sobe: Hotel sa sastoji iz 4 zgrade, raspolaže sa ukupno 140 soba, a svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, individaulni klima uređaj, sef (plaća se), mini bar. Većina soba ima balkon.

Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva pića između 23.00 i 10.00h, sva uvozna i energetska pića, sveže ceđeni sokovi, espresso i kapućino, masaže, piling, parno kupatilo.