fbpx

JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL HOTEL

  • NASLOVNA
  • JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL HOTEL

JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL HOTEL

Nalazi se u regiji Okurdžalar, 30 km od centra Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji.  

JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL HOTEL

Lokacija

Nalazi se u regiji Okurdžalar, 30 km od centra Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji.  

Sadržaj

Hotel sadrži : glavni restoran, 3 a’la carte restorana (turski, italijanski i riblji - besplatno, uz rezervaciju), Snack bar (od 10:00-17:00), 4 bara, 3 otvorena bazena za odrasle i jedan dečiji otvoreni bazen, aqua park sa 3 tobogana za odrasle, mali tobogani za bebe i malu decu, zatvoreni bazen, dečiji klub (4-12 godina), sportski tereni za tenis, fudbal i odbojku na plaži, stoni tenis, pikado, tursko kupatilo, sauna, dnevne sportske aktovnosti i takmičenja i večernje animacije, fitness. Wi-Fi ( beplatan u lobiju i zajedničkim sadržajima).  

Sobe

hotel raspolaže sa ukupno 660 soba, koje se nalaze u glavnoj zgradi, bungalovima, vilama i zgradi Moonlight. Sobe u glavnoj zgradi su renovirane.

Standardne sobe su površine oko 24-28 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), nalaze se u glavnoj zgradi i u bungalovima, imaju dva odvojena ležaja, dodatni ležaj su sofa ili krevet na rasklapanje. Recepcija određuje u kom delu hotela će gosti biti smešteni, agencija ne može uticati na to.

Family sobe su površine oko 28-34 m2 (max 4 odrasle), imaju dve sobe odvojene vratima, gde je u jednoj francuski ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja ili dve sofe. Nalaze se u glavnoj zgradi i u bungalovima.

Sve sobe imaju kupatilo (zastakljeni tuš, wc, lavabo), individualnu klimu, mini bar (uz karticu koja se dobije, gosti uzimaju piće u baru i nose u sobu), TV, fen, balkon, wi-fi (uz doplatu), krevetac za bebe (uz doplatu) na upit.

Smeštaj

Hotelski kompleks se sastoji iz petospratne glavne zgrade i 7 trospratnih bungalova, a sobe su raspoređene u svim zgradama. 

Plaža

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je duga 300m, široka 50m i jedna je od najlepših plaža u celoj regiji. Ležaljke, suncobrani i madraci su beplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit.   

Karakteristike

Jedan od najboljih i najpopularnijih, a opet pristupačnijih hotela u ovom delu turske obele, sa plažom kakva se retko gde u regiji može naći - prostranom, uglavnom peščanom, pored zaliva. Kompleks je pun zelenila i sadržaja, sa kvalitetnom uslugom i odličnim uslovima za decu - naša preporuka za prijatan porodični odmor.

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima -  doručak, kasni doručak, ručak, užine tokom celog dana,, kafa i kolači od 16:00-17:00, večera, kasna večera od 23:30-00:30, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u hotelskim barovima do ponoći.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Wi-Fi u sobama, bilijar, stoni fudbal, motorni sportovi na vodi, škola ronjenja, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, doktora, pranja i peglanja veša, uvozna alkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća.

JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
JUSTINIANO PARK CONTI HOTEL HOTEL