fbpx

ELYSEE HOTEL Hotel

ELYSEE HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 2 km od centra grada i oko 150 m od svog dela gradske plaže na kojoj se suncobrani i ležaljke dodatno plaćaju. Otvoren je 1991. godine.

ELYSEE HOTEL Hotel

Lokacija: Hotel se nalazi na oko 2 km od centra grada i oko 150 m od svog dela gradske plaže na kojoj se suncobrani i ležaljke dodatno plaćaju. Otvoren je 1991. godine, a poslednje renoviranje je obavljeno 2009. godine.

Sadržaj: Glavni restoran, snack bar, otvoreni bazen sa delom za decu, sportovi na vodi, odbojka na plaži, fitness centar, bilijar, stoni tenis.

Sobe: Kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, sef, mini frižider, balkon.

Usluga: All inclusive po principu švedskog stola, glavni restoran se nalazi na krovu hotela gde se služe doručak i večera - doručak, kasni doručak, ručak, užine od 14:00 do 16:00, čaj i kafa od 17:00 do 18:00, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima - samoposluživanje. U baru na plaži se služe samo bezalkoholna pića.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, sokovi od sveža ceđenog voća, a la carte restoran, alkoholna pića u baru na plaži, ležaljke i suncobrani na plaži, masaže, saune, bilijar, sef, mini bar.