fbpx

DOUBLETREE BY HILTON Hotel

DOUBLETREE BY HILTON Hotel

Lokacija: hotel DoubleTree se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži i oko 30 m od hotelskog pontona, 500 m od grada Kemera, 57 km od earodroma u Antaliji. Hotel se prostire na površini od 17.

DOUBLETREE BY HILTON Hotel

Lokacija: hotel DoubleTree se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži i oko 30 m od hotelskog pontona, 500 m od grada Kemera, 57 km od earodroma u Antaliji. Hotel se prostire na površini od 17.000 m². Hotel se sastoji samo od glavne zgrade i ima ukupno 324 soba.

Sadržaj: glavni restoran, četiri a la carte restorani, snek restoran, nekoliko improvizovanih punktova za hranu kao i nekoliko barova (lobi bar, bar pored bazena, na plaži, iriš bar, disko bar, snek bar) u okviru hotelskog kompleksa, otvoreni bazen za odrasle i decu, SPA centar (tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen ograničeno u toku dana). Ya najmlađe: Teddy&Bunny club (4-12 godina), mini disko, raznovrsne dnevne aktivnosti, kolica za decu (uz rezervaciju), stolica za hranjenje, poseban deo za pripremanje hrane za decu.

Sobe: klima uređaj, LED TV, telefon, Wi-Fi internet, sef (veličine za Laptop), mini bar, kupatilo sa tuš kabinom, fen, balkon. Sobe imaju pogled na planinu ili more. Usluga: ultra all inclusive – „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, doručak za odrasle, ručak, užine u toku dana, večera (samoposluživanje – izbor više jela), a la carte restorani uz doplatu i rezervaciju unapred, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: raznovrsne masaže i zaštita kože i tela (uz doplatu), manikir i pedikir (uz doplatu), vodeni sportovi (uz doplatu), časovi tenisa (uz doplatu). Usluga čuvanje dece do 3 godina (uz doplatu).