fbpx

DELPHIN DELUXE RESORT HOTEL

DELPHIN DELUXE RESORT HOTEL

Hotel je okružen palmama i velikim vrtom. Udaljen je 90 km od antalijskog aerodroma i oko 32 km od Alanje, u regiji Okurdžalar. 

DELPHIN DELUXE RESORT HOTEL

Lokacija

Hotel je okružen palmama i velikim vrtom. Udaljen je 90 km od antalijskog aerodroma i oko 32 km od Alanje, u regiji Okurdžalar. 

Sadržaj

Hotel sadrži: recepciju,bazene za odrasle i decu površine oko 2.800m², aqua park sa 4 tobogana, glavni i 7 a la carte restorana, 14 barova, SPA centar sa različitim vrstama tretmana i masaža, unutrašnji bazen, mini klub sa profesionalnim timom animatora, igralište, dečiji bioskop, dečiji meni, 2 teniska terena, stoni tenis, bilijar, kuglanje, aerobik, gimnastika u vodi. Za zabavu i razonodu za odrasle zaduženi su timovi animatora koji organizuju različite predstave, nastupe pozorišnih i plesnih trupa i sportska takmičenja. Wi Fi internet u sobama i lobiju hotela, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes sala,  mini klub za decu od 4-12 godina, dečije igralište, dečiji bazen, Luna Prak,dečiji bioskop, dečiji meni u restoranu, odbojka na plaži, vaterpolo, bazen sa toboganima, tri dečija bazena od toga jedan unutrašnji, dva bazena sa toboganima, jedan jacuzzi bazen, gimnastika u bazenu,  dva teniska terena (obavezna rezervacija), teniska oprema (uz depozit) i osvetljene u večernjim satima (rezervacija obavezna).

Sobe

Standardne sobe su smeštene u glavnoj zgradi, površine 27m² i sadrže centralni klima uređaj, mini bar (dnevno voda, bezalkoholna pića i pivo), LCD TV, digitalni sef, luksuzno opremljeno kupatilo i balkon.
Mini bar u sobi koji se dnevno puni vodom, sokovima.

Porodične sobe su smeštene u zgradi koja se nalazi pored glavne zgrade, veće su kvadrature (43m²) i imaju odvojene sobe za decu i roditelje. Opremljene su isto kao standardne sobe.

Plaža

Sopstvena peščano - šljunkovita plaža. Suncobrani i ležaljke su besplatni na plaži za goste hotela, kao i peškiri za plažu.

Opšti podaci

Hotelski kompleks se prostire na 50.000m².

Usluga

Ultra all inclusive - „sve uključeno” prema pravilima hotela.

Popusti i doplate

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

Usluge i aktivnosti uz doplatu: alkoholna flaširana i neka uvozna pića, a la carte restorani ,telefon, fax, motorizovani sportovi na vodi, časovi tenisa i teniska oprema uz obaveznu rezervaciju i depozit, kozmetički salon, Cleopatra milk kupka, masaže, frizer, jacuzzi u Spa centru, antistres piling, kuglanje, bilijar, video igrice, internet kafe, tržni centar, usluga pranja veša, room service, doktor na poziv.

DELPHIN DELUXE RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
DELPHIN DELUXE RESORT HOTEL