fbpx

CRYSTAL PRESTIGE ELITE HOTEL

CRYSTAL PRESTIGE ELITE HOTEL

Hotel se nalazi u oblasti Gojnuk. Udaljen je 8 km od centra grada Kemera, 30km od centra Antalije i 40km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2007.godine i prostire se na površini od 100.000 m²

CRYSTAL PRESTIGE ELITE HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u oblasti Gojnuk. Udaljen je 8 km od centra grada Kemera, 30km od centra Antalije i 40km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2007.godine i prostire se na površini od 100.000 m². Ležaljke i sunobrani se ne plaćaju.  

Sadržaj

Glavni restoran i 4 A 'la Carte restorana (Mexican Cuisine , Italian Cuisine,Turkish Cuisine- potrebna rezervacija, ne doplaćuje se, Seafood- potrebna rezervacija,doplaćuje se), 9 barova, fitnes centar, tereni za tenis i košarku, 5 bazena (jedan je poluolimpijski) akva park sa nekoliko vodenih tobogana, 2 bazena za decu, klub za decu (4-12 godina). igralište za decu, pikado, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, sauna, tursko kupatilo, karaoke, disko. Uz doplatu: masaža, usluga nege tela, oprema za tenis, motorni sportovi na vodi, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša, usluga doktora, iznajmljivanje automobila  

Sobe

Hotel raspolaže sa standardnim sobama koje mogu imati pogled na more i na kopno, površine 34m².
Porodične sobe sa pogledom na kopno površine 50m² i sa pogledom na bazen, površine 40m².

Sve sobe imaju: elektronski sef, telefon, klima uređaj, LCD TV, tuš kabine, mini bar, besplatan wi-fi, peškire za kupatilo, papuče, fen za kosu, balkon.  

Plaža

 Hotel poseduje svoju peščano - šljunkovitu plažu koja je obeležena plavom zastavicom, koja se nalazi preko puta ulice u odnosu na kompleks. Gosti hotela do plaže mogu doći pešačkom pasarelom. 

Usluga

 Ultra All Inclusive uključuje ''sve prema pravilima hotela''.  

CRYSTAL PRESTIGE ELITE HOTEL