fbpx

BLUE WAVE SUITE HOTEL

BLUE WAVE SUITE HOTEL

 Hotel se nalazi u centru regije Oba, na oko 2 km od centra Alanje i na oko 450 m od privatnog dela gradske plaže. Hotel je delimično renoviran 2014.  

BLUE WAVE SUITE HOTEL


Lokacija

 Hotel se nalazi u centru regije Oba, na oko 2 km od centra Alanje i na oko 450 m od privatnog dela gradske plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, peškiri su uz doplatu (1 eur po danu i osobi). Hotel je delimično renoviran 2014. godine (glavna zgrada) i sastoji se od glavne zgrade i 4 aneks zgrada koje su sa glavnom povezane podzemnim prolazom.  

Sadržaj

Glavni restoran, snack bar, pool bar, 2 bazena, tobogan, 2 dečija bazena, dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, pikado.  

Sobe

 Standardne sobe su površine cca 30 m2 i poseduju kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef (dodatno se plaća cca 2 eur dnevno), mali spa centar, telefon, balkon. Promo sobe nemaju balkon. Porodične sobe imaju dnevnu i spavaću sobu.  

Usluga

All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, užina, čaj i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu.

 Sadrzaj u z doplatu: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, hrana i pića u baru na plaži, peškiri za plažu, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sportovi na vodi, saune, masaža, room service.  

BLUE WAVE SUITE HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
BLUE WAVE SUITE HOTEL