fbpx

AMARA CLUB MARINE Holiday Village

  • NASLOVNA
  • AMARA CLUB MARINE Holiday Village

AMARA CLUB MARINE Holiday Village

Lokacija : Hotel se nalazi u regiji Beldibi, na udaljenosti oko 15km od centra Kemera. Aerodrom u Antaliji je na udaljenosti oko 45km.godine.godina, sauna, parno kupatilo.

AMARA CLUB MARINE Holiday Village

Lokacija : Hotel se nalazi u regiji Beldibi, na udaljenosti oko 15km od centra Kemera. Aerodrom u Antaliji je na udaljenosti oko 45km. Hotel se nalazi na samoj plaži, dok je poslednji put renoviran 2013.godine.

Sadržaj : Hotel poseduje recepciju, loby bar, bar na plaži, 3 a la carte restorana uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka moguće besplatno korišćenje, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, 3 tobogana, spa i wellness, animacioni program, teretana, mini klub za decu od 4-12.godina, sauna, parno kupatilo.

Sobe : Hotel poseduje u totalu 386 soba, od toga 309 standardnih soba kvadrature od 26-32m2, 63 family sobe kvadrature od 39-45m2, 11 dvosobnih apartmana kvadrature od 45-55m2, 3 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Svaka od soba poseduje kupatilo, centralni klima uređaj, sef uključen u cenu, telefon, televizor, mini bar uključen u cenu, Wi-Fi besplatno, balkon, fen za sušenje kose.

Usluga : Ultra all inclusive.

Usluge uz doplatu : časovi jedrenja, ronjenja, tenisa, video igrice, motorni sportovi na vodi, masaže, usluge doktora, dadilje se dodatno naplaćuju i ne ulaze u all inclusive koncept. Napomena : Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.