fbpx

GOLDEN BEACH RESORT HOTEL

GOLDEN BEACH RESORT HOTEL

Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km.

GOLDEN BEACH RESORT HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, severozapadno do centra Hurgade, direktno na širokoj i prelepoj peščanoj plaži na samo 10 km od El Goune, 15 km od centra Hurgade, od aerodroma udaljen 20 km. Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu dugačku 350 metara, ležaljke i suncobrani uračunati u cenu, peškiri se dobijaju uz depozit. Ulazak u vodu je postepen, sa produženim plićakom za manju decu, korali se pojavljuju na 15-20 metara od obale. U odredjenim periodima u toku godine u ovoj regiji je izražena plima i oseka.

Sadržaj

 Recepcija, loby, loby bar, glavni restoran, 6 a la carte restorana(uključeni u cenu), bar na plaži, bar pored bazena, snack bar, sladoled bar, vitamin bar, diskoteka, 6 spoljašnjh bazena od kojih se 1 greje zimi, Pirates ship: atrakcija sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 3 za decu, fitness (joga, aerobik, step aerobik, teretana…)i wellness deo (sauna, Jacuzzi, parno kupatilo, masaža, frizer, manikir, pedikir) , Wi fi internet(besplatan u lobiju), centar za ronjenje, mini klub (4-7 godina), junior klub (8-12 godina), igralište, mini disko, profesionalni filmski studio, bilijar, šah, badminton, pikado, mini golf, boćanje, frizbi, vodeni sportovi, tenis, odbojka i fudbal na pesku, vaterpolo, doktor, servis za pranje i peglanje veša, sef na recepciji.

Smeštaj

 Hotel raspolaže sa 456 prostranih soba i sve na raspolaganju imaju kupatilo (tuš/kada), klima, telefon, SAT tv, fen za kosu, minibar. 

Usluga

All- inclusive koncept.

GOLDEN BEACH RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
GOLDEN BEACH RESORT HOTEL