fbpx

LYTTOS BEACH HOTEL

LYTTOS BEACH HOTEL

Hotel se nalazi u mestu Anisaras, na dugoj peščanoj plaži koja je označena plavom zastavicom. Prostire se na površini od 60 hektara, i okružen je predivnim vrtom punim cveća i palmi. 

LYTTOS BEACH HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Anisaras, na dugoj peščanoj plaži koja je označena plavom zastavicom. Prostire se na površini od 60 hektara, i okružen je predivnim vrtom punim cveća i palmi. Od Herakliona je udaljen 25km. U krugu od 10ak kilometara od hotela nalazi se Aquaworld Aquarium (3km), Star Beach Water Park (4km), Dinosauria Park (6km), Cretaquarium (6,5km), Watercity (9,6km). 

Sadržaj

Recepcija, glavni restoran, taverna “Kalypso”, azijski restoran, snek bar, nekoliko barova, Wine Exclusive Point, klub “Melodia”, mini market, ATM, doktor, šatl servis do Hersonisosa, doktor na poziv, sala za konferencije, parking.

Sobe

Sobe: kupatilo, fen za kosu, SAT TV, besplatan Wi Fi, set za čaj i kafu, mikrotalasna, mini frižider, sef i terasa.  Porodična soba sa dve spavaće (Family 2 bedrooms) prostorije su odvojene vratima. 

Plaža

Peščana, uređena, ispred hotela. Nagrađena je plavom zastavicom.

Usluga

All inclusive prema programu hotela.

Sport i zabava

Animacija, tereni za fudbal, košarku, škola tenisa i 21 teniski teren, golf tereni, bazeni, škola plivanja i vaterpola, vodeni park. 

Za najmlađe

Vodeni park, mini klub, igralište, igraonica, čuvanje dece uz doplatu, animacija.

Spa & wellness

Spa centar (unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, hladan tuš, sobe za masažu i tretmane) i fitnes centar.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima uređaj, Wi fi, sef, peškiri za bazen i plažu, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, teretana i vodeni park. Bademantili i papuče u tipu sobe suite. 

LYTTOS BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LYTTOS BEACH HOTEL