fbpx

LOUTROUVIA HOTEL

LOUTROUVIA HOTEL

Hotel se nalazi na plaži, na 300m od samog centra turističkog mesta Benices. Hotel od peščano – šljunkovite gradske plaže, obeležene plavom zastavicom, deli ulica. 

LOUTROUVIA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na plaži, na 300m od samog centra turističkog mesta Benices. Hotel od peščano – šljunkovite gradske plaže, obeležene plavom zastavicom, deli ulica. Okružen je brojnim prodavnicama, kafićama, restoranima, a stanica lokalnog autobusa, koji saobraća do grada, nalazi se u blizini hotela. Udaljen je oko 12 km (južno) od grada Krfa i aerodroma.   Benices je 12 kilometara udaljen od grada Krfa. Na ovoj turističkoj destinaciji smeštena je i lepa živopisna luka. Ceo grad je pun turističkih kutaka. Kafići, klubovi i restorani se nalaze na svakom koraku, a tokom dana, možete uživati u vodenim sportovima. 

Sadržaj

Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar, sef (uz doplatu – 2€ dnevno), wi-fi internet, parking. Hotel sa 2, ali na odličnoj poziciji, preko puta same plaže. Hotel će biti potpuno renoviran za sezonu 2024.

Sobe

Hotel ima 22 sobe. Sobe su sa pogledom na kopno ili more:  dvokrevetne standardne sobe, jednostavan stil, klima uređaj (uključen u cenu), TV, mini frižider, kupatilo, fen (na zahtev), balkon. 

Plaža

Ispred hotela, prelazi se ulica. Ležaljke i suncobrani uz lokalnu doplatu.

Usluga

Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje). Doručak: (kafa, čaj, sok, mleko, pahuljice, jogurt, hleb, šunka, kačkavalj, džem, kolač, kuvana jaja).

Popusti i doplate

Doplata za polupansion po osobi i danu: odrasli 17evra, deca 2-12god . 12evra.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima urežaj, WiFi.

LOUTROUVIA HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
LOUTROUVIA HOTEL