fbpx

KITRO BEACH HOTEL

KITRO BEACH HOTEL

Smešten direktno iznad plaže Kitroplatija, hotel Kitro Beach ima ekskluzivan pogled na more na zaliv Mirabelo i nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra Agios Nikolaosa,200 m.

KITRO BEACH HOTEL

Lokacija

Smešten direktno iznad plaže Kitroplatija, hotel Kitro Beach ima ekskluzivan pogled na more na zaliv Mirabelo i nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra Agios Nikolaosa,200 m. Povoljna lokacija hotela Kitro Beach idealna je za istraživanje istočnog dela Krita, kao što su Elounda (12 km), ostrvo Spinalonga (16 km) i klisura Kritsas (11 km). Transfer do i od hotela je oko sat vremena vožnje automobilom od aerodroma Iraklion (59 km) i aerodroma Sitia (70 km).

Sadržaj

Hotel samo za odrasle 16+godina u svom sadržaju ima 26 dvokrevetnih soba i 2 apartmana, recepcija (00 - 24h), besplatan bežični internet u svim delovima hotela, dnevni boravak, tv korner, biblioteka, unutrašnji i otvoreni prostor za doručak na bazi švedskog stola (7:30 - 10:00), Kitro snek bar za užinu (10:00 - 18:00), Kitro Beach Cafe za kafu i piće (11:00 - 23:00), plaža sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu), parking u blizini hotela (uz doplatu).

Sobe

Dvokrevetne sobe (promo, standard pogled kopno, pogled more ili pogled na plažu)za smeštaj do 2 osobe, opremljene su bračnim krevetom, kupatilom sa velikom tuš kabinom i balkonom. U okviru smeštaja je individualno kontrolisan klima uređaj, besplatan bežični internet, flat TV, telefon sa direktnim biranjem, sef, ormar i stalak za prtljag, fen, kupatilo (gel za tuširanje, šampon, regenerator, pasta za zube, četkica za zube), mini frižider, mini bar (jednom po dolasku, puni se jednom nedeljno), usluga sobarice (čišćenje sobe svaka 2 dana /provetravanje sobe, usluge održavanja bacanje smeća dnevno). 
Suite sa pogledom na more i plažu Kitroplatija prima do 3 osobe i sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje za treću osobu, dva balkona, kupatilo.

Plaža

Plaža Kitroplatija je peskovita sa sitnim šljunkom, nagrađenoj Plavom zastavom sa barom/snek barom pored mora, ležaljke i suncobrani su uz lokalnu doplatu na licu mesta.

Usluga

Noćenje sa doručkom.

KITRO BEACH HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
KITRO BEACH HOTEL