fbpx

ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT HOTEL

  • NASLOVNA
  • ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT HOTEL

ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT HOTEL

 Hotel Esperides Beach Family Resort je odličan izbor za porodice. Smešten je pored peščano šljunkovite plaže koja je označena plavom zastavicom, na ulazu u Faliraki.

ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT HOTEL

Lokacija

 Hotel Esperides Beach Family Resort je odličan izbor za porodice. Smešten je pored peščano šljunkovite plaže koja je označena plavom zastavicom, na ulazu u Faliraki. Od centra mesta je udaljen oko 3km. Grad Rodos je udaljen 12km a aerodrom 17 km.


Sadržaj

Recepcija, 4 restorana, 5 barova, 3 bazena, besplatan internet korner i wi fi, prostorija za odlaganje prtljaga i slučaju kasnog odlaska, mini market, suvenirnica,parking. Ležaljke i suncobrani na plaži su uključeni u cenu.

Sobe

Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo (fen za kosu), SAT TV, telefon, mini frižider, besplatan WiFi i balkon. Porodične sobe: treća i četvrta osoba imaju krevete na sprat.

Usluga

All inclusive prema pravilima hotela.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 teniska terena, stoni tenis, mini golf, fitnes, odbojka na plaži, video igrice, soba za kartaške igre, bioskop, sportovi i zabava na vodi.

Za najmlađe

Posebna pažnja je posvećena najmlađim gostima. Deca se mogu zabaviti uz brojne animacije, različite kreativne igre a na raspolaganju su im i bazen, tobogan, igralište, igraonica i mini klub.

U cenu aranžmana je uključeno

Wi Fi, Klima (od juna do septembra) sef, peškiri za bazen i plažu, ležaljke i suncobrani na plaži ispred hotela i na bazenima. 

U cenu aranžmana nije uključeno

Ulaz u Akva park preko puta hotela gosti plaćaju prema istaknutom cenovniku. 

ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
ESPERIDES BEACH FAMILY RESORT HOTEL