fbpx

APOLLON HOTEL

APOLLON HOTEL

Hotel Apollon samo za odrasle 16+ godina se nalazi u Agios Nikolaosu na Kritu, jednom od najpopularnijih i najlepših letovališta u Grčkoj.

APOLLON HOTEL

Lokacija

Hotel Apollon samo za odrasle 16+ godina se nalazi u Agios Nikolaosu na Kritu, jednom od najpopularnijih i najlepših letovališta u Grčkoj.  Smešten na privilegovanoj poziciji u centru grada, samo 600m udaljen od prelepog jezera Agios Nikolaos i samo 50m od peščane plaže Amos. Aerodrom Heraklion kao i grad Heraklion udaljeni su oko 50km prema zapadu.

Sadržaj

Hotel Apolon  ima toplu i udobnu recepciju sa lobi kafe barom, otvorenom kafeom, TV kutkom, recepcijom, internet kutkom (plaća se), liftom, bazenom i terasom za sunčanje sa ležaljkama (besplatno). Na našem mezaninu, restoran na bazi švedskog stola baziran na elegantnoj internacionalnoj i grčkoj kuhinji otvara se za doručak, ručak i večeru.

Sobe

Hotel se sastoji od 72 dvokrevetne sobe na 3 sprata.
Sve sobe su nedavno renovirane u modernom stilu i imaju individualnu klimu, besplatan WI-FI, sat. TV 32”, mini frižider, sef u sobi (uz doplatu), fen za kosu, balkon. U svim sobama i svim zajedničkim prostorijama postoji besplatan WI-FI. Sve sobe su za nepušače.

Smeštaj

Treća odrasla osoba mooguća je na upit (uz 30% popusta u odnosu na osnovnu cenu).

Usluga

Noćenje doručak, polupansion ili all inclusive.

Napomena

Hotel samo za odrasle 16+ godina.

U cenu aranžmana je uključeno

Klima uređaj, wi fi.

U cenu aranžmana nije uključeno

Sef uz doplatu na licu mesta.

APOLLON HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
APOLLON HOTEL