fbpx

XANADU MAKADI BAY HOTEL

XANADU MAKADI BAY HOTEL

Hotel se nalazi u Makadi Bay, oko 35km od Hurgade i oko 30km od aerodroma.  

XANADU MAKADI BAY HOTEL


Lokacija

Hotel se nalazi u Makadi Bay, oko 35km od Hurgade i oko 30km od aerodroma.  

NAPOMENA

Hotel je otvoren 15.04.2022 godine i u fazi je soft-openinga. Sobe i sadržaji u glavnoj zgradi biće u ponudi od 01.07.2022 godine, a do tada u ponudi su sobe i sadržaji u zgradama Lagoon i Dune. 

Sobe

Sobe u zgradama Dune su tipa superior i veličine su 30-40m2, imaju pogled na baštu ili direktan izlaz na bazen (dune superior swim up). 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 815 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet. U glavnoj zgradi nalaze se sobe tipa superior, family i junior suits. Superior rooms su veličine 35-45m2, imaju pogled na baštu, bočni pogled na more ili pogled na more. Superior swim up su veličine 35-45m2, imaju direktan izlaz na bazen. Family rooms su veličine 73-182m2, imaju pogled na baštu ili bočni pogled na more. Junior suite su veličine oko 81m2, imaju bočni pogled na more ili na bazen, sastoje se od dve spavaće sobe.  

Plaža

 Hotel ima svoju plažu dužine 250 metara sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2022. godine, zauzima površinu od 500.000m2, sastoji se od glavne zgrade i oko 30 aneks zgrada (Dune Buildings, Lagoon Buildings, Lagoon Villas i Presidential Villas) i u ponudi ima 815 smešajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni restorani i barovi, a za sve ljubitelje aktivnijeg odmora tu je veliki izbor sportskih aktivnosti.

Usluga

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.
Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).  

Usluga u hotelu je Hight Class All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko a la carte restorana, od kojih će u fazi soft opening-a gostima na raspolaganju biti sledeći – Agora (glavni restoran), Dolce Vita (italijanska kuhinja), Ariel (riblji specijaliteti) i Dolce Vita (breakfast a la carte). Gostima su na raspolaganju i brojni barovi.  

Ostali sadržaji

Prodavnice, doktor, usluga pranja i peglanja veša, apoteka, fotograf, frizerski salon.  

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena (dva za decu), jogu, zumbu, animacije, stoni tenis, streličarstvo, košarku, aerobik, boćanje, terene za tenis, teren za više sportova, mini fudbal, Wi-Fi internet. Nedaleko od hotela nalazi se akva park sa 14 tobogana koji gosti hotela mogu da koriste bez doplate.

Plaćaju se:

Sportovi na vodi.

Za najmlađe

Za decu tu su bazeni, igralište, dečiji klub, animacije.   

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste tursko kupatilo, jacuzzi, saunu. 

Plaća se:

 Masaže, svi tretmani za negu lica i tela.  

U cenu aranžmana nije uključeno

Plaća se: room service, telefon.  

XANADU MAKADI BAY HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
XANADU MAKADI BAY HOTEL