fbpx

VILA ALEKSANDRA 1 APARTMANI

VILA ALEKSANDRA 1 APARTMANI

-
Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. 

VILA ALEKSANDRA 1 APARTMANI

Lokacija

Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor iako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. 

Sadržaj

Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa negovanom travom. Kuća ima besplatan wi-fi internet I raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana. 

Sobe

Apartman 2: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima.

Plaža

Duga peščano šljunkovita plaža Dasija je udaljena 500m od kuće. Na pešačkoj udaljenosti je i mesto Ipsos sa mnogobrojnim sadržajima kao i lepom peščano šljunkoitom plažom koju zovu Zlatna milja.

Usluga

Najam.

Popusti i doplate

Klima se doplaćuje  8 evra dnevno. Plaćanje na licu mesta.

VILA ALEKSANDRA 1 APARTMANI

Aranžman
Period & Trajanje