fbpx

RIXOS PREMIUM BODRUM HOTEL

RIXOS PREMIUM BODRUM HOTEL

Ovaj luksuzni hotel, ušuškan u gustoj borovoj šumi, smešten je u najlepšem delu Bodrumskog zaliva. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

RIXOS PREMIUM BODRUM HOTEL

Lokacija

Ovaj luksuzni hotel, ušuškan u gustoj borovoj šumi, smešten je u najlepšem delu Bodrumskog zaliva. Nalazi se na 2 km od mesta Torba, 10 km od Bodruma, 25 km od aerodroma i svojim gostima nudi mir i udobnost uz vrhunsku uslugu i sadržaje. 
Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj

Glavni restoran, 3 a la carte restorana, 10 barova, otvoreni bazen površine 1.710 m2, poluotvoreni bazen, "Rixy" aqua park sa 4 tobogana.

Sobe

 Hotel ima nekoliko tipova soba a sve poseduju LCD TV, mini bar, kupatilo (tuš), fen za kosu, ketler za čaj i kafu, klimu, telefon, sef, wireless internet (plaća se), bade mantil i papuče. Sobe su moderno uređene sa klasičnim elementima i poseduju sve što je potrebno za luksuzan odmor. Deluxe sobe su površine cca 42 m2, a premium cca 52 m2.

Usluga

Ultra all inclusive.

Sport i zabava

Fitness, razne vrste sportskih aktivnosti.

Za najmlađe

Za najmlađe tu je Rixi mini i klub za tinejdžere u kome se profesionalni pedagozi brinu i organizuju aktivnosti za decu uzrasta od 0 do 16 godina (muzička soba, bioskop, fitness, igranje u pesku, vodeni tobogani, dečiji disco). 

Spa & wellness

“Royal Spa” (dalekoistočne terapije, razne vrste masaža uključujući masaže čokoladom, vrućim kamenjem, Thai i Bali masaže), tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, parno kupatilo.

RIXOS PREMIUM BODRUM HOTEL

Aranžman
Period & Trajanje
RIXOS PREMIUM BODRUM HOTEL